Hotel i Bosa på Sardinien

Hotel Palazzo Sa Pischedda

 
Hotel Palazzo Sa Pischedda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Palazzo Sa Pischedda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette hyggelige hotel ligger i centrum af den charmerende middelalderby Bosa, kun et stenkast fra byens smukke promenade langs floden Temo og broen Ponte Vecchio. Hotellet ligger kun ca. 1 km fra den dejlige sandstrand i Bosa Marina.

Restaurant med spændende egnretter

Det er et af byens ældste hoteller, grundlagt i 1896, og blev renoveret i 2007/2008. Her finder du masser af god stemning tillige med gode muligheder for et dejligt måltid på hotellets restaurant hvor du kan nyde de spændende egnsretter, pizza, samt et godt glas vin. På hotellet er der ligeledes reception og bar. Den offentlige parkering ligger i kort gangafstand fra hotellet .

Læs mere om Hotel Palazzo Sa Pischedda

Flere værelsestyper. Du vælger selv

Du kan vælge i mellem diverse værelsestyper; standard (med plads fra to til fire personer), værelser med veranda (med plads op til tre personer) samt med panoramisk terrasse (max to personer). Alle værelser er udstyret med aircondition, satellit-tv samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Palazzo Sa Pischedda

Læs personlige anmeldelser af Hotel Palazzo Sa Pischedda som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Palazzo Sa Pischedda. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Palazzo Sa Pischedda

Intet at klage over

Jeg - kvinde - ville have ønsket at have et tyndere tæppe / dyne og ikke bare et lagen, da det blev ganske køligt om natten når AC var på eller altandøren åben.

Læs mere

Hyggeligt hotel med super service

Rigtig hyggeligt hotel med fine værelser. Vi boede på 3 sal og havde en skøn altan med udsigt over byen og floden. Personalet var utroligt servicemindede - talte fint engelsk og man blev budt rigtig godt velkommen. Morgenmaden var skøn - stort udvalg m. frisk frugt (jordbær) hver dag. Kan kun anbefales.

Læs mere

Centralt hotel i historisk by

Vi har været glade for superior værelset med egen balkon, og morgensol. Udsigt til borgen og floden. Personalet er utroligt venlige, og morgenmaden super. Køleskab på værelset er et plus.
2 overnatninger er passende for at se byen, der ligger smukt ved floden.
Begge aftener spiste vi på den tilhørende restaurant, hvor mad, lokale og betjening må siges at ligge i topklasse.

Læs mere

Smukt og romantisk hotel i Bosa centrum

Allerede da vi ankom til Bosa, var dette hotel det første, vi så. Smukt placeret ved floden.
Vi fik et værelse med altan, hvor vi kunne nyde aftensolen og udsigten over byen.

Hotellet er meget stilfuldt og romantisk indrettet, og man følte sig meget velkommen.

Personalet var meget imødekomne og hjælpsomme, og vi kan klart anbefale andre at bo her.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Palazzo Sa Pischedda

Hotellet har en perfekt beliggenhed hvis man vil bo i den gamle bydel.
Personalet på hotellet var meget venlige

Læs mere

Lisbeth og Tommy fra København boede på Hotel Sa Pischedda i Bosa fra d. 7. til d. 12. juli 2011.

Vi kan helt klart anbefale Hotel la Pischedda og i det hele taget byen Bosa. Det var det bedste hotel og den bedste by vi var i på turen, hvis man er til kultur og at geare helt ned i tempo og følge det lokale liv. Hotellet er meget charmerende og har en rigitg hyggelig atmosfære, det er gammelt og bygget i typisk catalansk stil. Det betyder at værelserne i sig selv er behageligt kølige, der er selvfølgelig også air-condition. Det værelse vi havde var smalt, men til gengæld meget højt, så sengen var placeret på en hems. Vi havde også en lille fransk altan. Der er en lille købmand lige rundt om hjørnet fra hotellet. Receptionisterne var rigtig søde og hjælpsomme og talte godt engelsk. Der hører også en restaurant til hotellet, som er rigtig hyggelig med god mad.

Hotellet ligger så tæt på centrum ved broen til middelalder bydelen, som man kan komme. Der er gåafstand til det meste, men hvis man skal til stranden er der 2 km. men så går der et lille turist vogn derud fra piazzaen.

Hvis vi skal til Sardinien igen, så bliver det helt sikkert i Bosa på hotel la Pischedda!

Læs mere
 
search map