Hotel i Bosa på Sardinien

Albergo Diffuso Corte Fiorita

Værelserne La Vite & L'Oleandro Morgenmadssalen på  La Vite & L'Oleandro
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Corte Fiorita ligger i Bosas centrum og er et såkaldt "diffust hotel", dvs. et hotel hvis værelser ligger spredt i byen. Værelserne i dette "diffuse hotel" er fordelt på fire bygninger, af hvilke den ene ligger langs med floden Temo (Le Palme) og de andre (I Gerani, La Vite & L'Oleandro) inde i kernen af det historiske centrum. De ligger alle med kort afstand fra hinanden. Og Bosas smukke sandstrande ligger blot ca. 2½ km væk ved Temo-flodens udmunding.

Værelserne Le Palme

På Le Palme, som ligger i en bygning fra 1700-tallet, finder du reception, bar og morgenmadsrestaurant. Her har en del værelser udsigt over floden og indbyggernes både. Der ligger i alt 10 værelser her, hvoraf 6 af dem har flodudsigt. Det skal dog bemærkes, at disse værelser også har udsigt til en af hovedvejene i byen, og det kan høres i myldretiden, når mange af byens 8.000 indbyggere kører til og fra arbejde. Uanset hvor man bor, så checker man ind her på Le Palme, hvor der er reception, men hotellet har en lille 'golfvogn', som de fragter gæster og bagage rundt med - også i de smalleste stræder, hvilket er en oplevelse i sig selv.

Læs mere om Albergo Diffuso Corte Fiorita

Værelserne I Gerani

I Gerani ligger mere gemt i byens hjerte og nyder derfor mere fredelige og maleriske omgivelser. Værelserne her er lige så flotte som på Le Palme, men for at spise morgenmaden og for at benytte receptionen skal man gå til Le Palme. I Gerano består af 4 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse.

Værelserne La Vite & L'Oleandro

La Vite & L'Oleandro er to sideliggende bygninger ved en lille torveplads i Via del Pozzo midt i middelalderbykernen. Her har alle 11 (5+6) værelser balkon og 3 af dem har tilmed en panoramisk terrasse, som kan bestilles mod tillæg. Der er elevator i begge ejendomme - og her finder man også morgenmadssal, som benyttes af de gæster, som bor i disse to ejendomme.

Originale værelser med mange faciliteter

Værelserne er alle blevet renoveret med henblik på at bibeholde de originale arkitektoniske træk. Hvert værelse er noget helt for sig selv. Der kan være indvendige trin og enkelte kan have en lav dørkarm. De er dog alle udstyrede med aircondition samt selvstændigt varmeanlæg, lcd sat-tv og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Man kan bestille et værelse med udsigt (enten til floden eller ud over byen og det omgivende landskab) mod tillæg eller bestille privat terrasse, hvorfra der også vil være udsigt, dvs. man bestiller enten eller. Tre Standard-værelser har terrasse. De to Junior Suiter ligger i Le Palme, deraf 1 med balkon. De seks Suiter ligger også i Le Palme (1 med balkon og flodudsigt, 2 med terrasse og flodudsigt samt 3 uden).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Cala Reale

Stintino, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Appartamenti Acacia

Cala Gonone, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Populært på Sardinien

search map