Ferieboliger og hoteller i Bosa

Farvestrålende Bosa midt i naturens pragt
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bosa er en ganske speciel og hyggelig by som ligger i det smukke nordvestlige hjørne af Sardinien. En stor del af byen gennemskæres af en flod, som løber cirka 2 kilometer fra havet mod Bosas bagvedliggende bjerge.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Sardiniens farverige perle

Langs floden har man i den ældre bydel anlagt en flot promenade med palmetræer, hvor der med jævne mellemrum er placeret cafeer som medvirker til at skabe en god og livlig stemning. Byens hovedstrøg som løber parallelt med floden er præget af et handelsliv med forskellige forretninger med varer for en hver smag.Dens farverige huse bidrager til den skønne stemning man finder i byen.

Læs mere om Bosa

Inspirationskilde for kunstnere

Bosa har to centrale piazzaer, hvor især den største af dem i de solrige måneder danner rammen om den gode italienske atmosfære med udendørsaktiviteter. Bag byens hovedstrøg begynder byen at kravle op i højderne og charmen og den unikke atmosfære stiger i takt med at gaderne bliver snævre og snævre. Byen har denne særlige atmosfære og de særlige karakteristika der gør at mange kunstnere igennem tiderne har valgt Bosa som inspirationskilde.

Lokal stemning - lokalt køkken

Bosa har et passende udvalg af restauranter og pizzeriaer, hvor af muligheden for at indtage sardiske specialiteter såvel som italienske traditionelle retter er til stede. Hvis du bor i centrum af Bosa kan du nyde godt at den gode stemning og de gode tilbud samtidig med at du aldrig er langt fra havet endsige gode sandstrande!

Kystens ved Alghero

Kyststrækningen mellem Bosa og Alghero bugter sig på smukkeste vis og afslører den ene skønne bugt efter den anden og havet indbyder til alle former for sejl- og vandsportsaktiviteter.

Skjul teksten
 
 
search map