Anmeldelser af Hotel Residence Sa Mola

 
Hotel Residence Sa Mola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residence Sa Mola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bonarcado og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Residence Sa Mola

Læs personlige anmeldelser af Hotel Residence Sa Mola som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Residence Sa Mola . Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og rejsefælle fra Birkerød boede på Hotel Residence Sa Mola i Bonarcado fra d. 21. til d. 23. juli 2007.

Sa Mola er et dejligt sted at komme til. Når man ankommer til byen kan det være svært at forestille sig, at der findes et dejligt sted som Sa Mola. Værtsfolkene er meget venlige og køkkendamen serverer Sardiniens bedste kaffe. Byen er meget lokal og meget stille; absolut ikke et sted mange lægger vejen forbi. Vi var på et par udflugter bla. til Cuglieri, som er bedårende beliggende og der findes en fantastisk stor og flot kirke. Prøv også, at tage til Cabras, som er meget påvirket af catalansk kultur. Vi har været helt tilfredse med vores boliger på øen og alt var fint og iorden, rent og pænt og ikke nogen ukendte eller ubehagelige episoder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tina og hendes rejsefælle fra Søborg boede på Hotel Residence Sa Mola i Bonarcado fra d. 21. juli til d. 4. august 2007.

Vi er netop hjemkommet fra en skøn ferie på Sardinien. Opholdet i Bonarcado på Sa Mola levede fint op til vores forventninger dog med det minus, at der ikke er køkken i lejlighederne! Et køleskab var alt men bestemt meget bedre end ingenting. Det vil nok være en god ide, at det står nævnt i jeres beskrivelse af stedet. Når man bestiller en lejlighed, går man ud fra at der er køkken. Vi gør ihvertfald. Lejlighederne har aircondition i både stue og soveværelse og der er daglig rengøring.

Når det så er sagt så er stedet helt vidunderligt, hvis man ønsker fred og ro. Folkene er ualmindelig søde og rare og taler kun italiensk, men taler gerne med deres gæster. Vi blev inviteret med til fest, fordi de skulle fejre, at de havde fået tilladelse til at bygge en swimmingpool. Kæmpefest med levende musik, mad og drikke og hele landsbyen og nærmeste opland tilstede. Der er tilknyttet restaurant og pizzeria til Sa mola. Priserne er rimelige og maden god. Mange sardiske specialiteter.

Bonarcado er en meget lille by hvor man hurtigt bliver genkendt og hilst på. Der er ingen restaurant men både bager, slagter og supermarked, hvilket man jo ikke har den store fornøjelse af, når man ikke kan lave mad!! Her sker absolut ingenting, hvilket vi fandt skønt og afslappende. Der er også et posthus i byen. Hvis man vil til en lidt større by er Cuglieri en god mulighed. Ligger 20 km fra Bonarcado med smuk udsigt over havet. Her er der et par restauranter, butikker og ugentligt marked. Nærmeste store by er Oristano 25-30 km fra Bonarcado. En god badestrand ligger 40 km fra Bonarcado, så en bil er et must, den mest børnevenlige strand er San Giovanni di Sinis. Is Arutas er en anden smuk strand med kvartssand, men her bliver meget hurtigt dybt. De andre strande i nærheden er meget stenede og fyldt med turister. Håber I kan bruge vores oplysninger ellers er I velkomne igen. Vi vil ihvertfald gerne til Bonarcado igen.

In-Italia's kommentar

4 af lejlighederne har køkkenhjørne i opholdsstuen, som kan bestilles, hvis der er nogen ledige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map