Feriebolig i Bonarcado på Sardinien

Hotel Residence Sa Mola

 
Hotel Residence Sa Mola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residence Sa Mola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bonarcado og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Residence Sa Mola er beliggende i den lille, charmerende by Bonarcado, blot 20 km fra havet i et naturområde for foden af Montiferru.

Den restaurerede hovedbygning kan dateres tilbage til 1800-tallet. De oprindelige kakkelgulve er bevaret i de syv rummelige dobbeltværelser, der i øvrigt alle er hyggeligt og individuelt indrettede med en blanding af nyt og gammelt. Værelserne råder alle over telefon, radio, fjernsyn og aircondition.

Læs mere om Hotel Residence Sa Mola

I den frodige have med middelhavsvegetation findes de 13 toværelseslejligheder af nyere konstruktion, der er bedre egnede til familier, og alle har en lille, overdækket veranda med bord og stole. De er udstyrede med aircondition, køleskab, telefon, radio og fjernsyn samt et badeværelse / toilet. Fire af lejlighederne har køkkenhjørne i opholdsstuen. Disse lejligheder kan bestilles - hvis der er nogen ledige.

Restauranten er bygget op omkring en gammel olivenpresse. Mange landbrugsredskaber er benyttet som dekoration. I restauranten serveres sæsonens sardiske specialiteter ledsaget af lokale vine. Men du kan også få velsmagende pizza bagt i brændeopvarmet stenovn. Er man til fremragende oste, så er dette stedet man skal besøge, idet her findes et udvalg af gode, sardiske oste.

Personalet i receptionen kan anvise nærmeste mulighed for hesteridning og vandreture i området. Ved kysten få kilometer fra stranden Arenas, finder du en 18-hullers golfklub, "Golf & Country Club".

Skjul teksten
 
 
search map