Hotel i Bitti på Sardinien

Hotel Su Lithu

Standardværelse Superiorværelse Superiorværelse Terrasse til familieværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sardiniens skønne kyst kan være svær at forlade, men hvis du vil opleve øens befolknings sande gæstfrihed er det et must at køre oppe i bjergene omkring Nuoro, hvor legenderne siger, at der er lidt farligt, mens erfaringerne viser, at der bare er skønt og dejligt.

Hængende over byen

Hotel Su Lithu ligger på et udsigtspunkt over byen Bitti, hvis hyggelige tage ligger under hotellets balkoner, når man nyder udsigten mod dalen. Fra hotellet kan man nemt og hurtigt gå ned til byen, hvor man kan hygge sig på den lokale café, mens de lokale spiller kort eller diskuterer, hvem har spillet bedst i den sidste fodboldkamp.

Læs mere om Hotel Su Lithu

Byhotel med pool og i fredelige omgivelser

Har man lyst til at slappe af og nyde den skønne natur ved hotellet, så er der en flot pool med tilhørende terrasse og liggestole. Fra pool til bar er der kun få skridt og der er gode muligheder for at sidde såvel i solen som i skyggen. En sand oase...

Restaurant og generobring af traditionernes opskrifter

Kommer du hertil, skal du ikke forvente at finde klassisk lasagne eller wienerschnitzel til aftensmad. Hotellets restaurant sætter en ære i at finde de lokale opskrifter og råvarer og præsentere dem for et internationalt publikum. Fra brødet til pastaen til det lokale pålæg, alt oser af historie og kvalitetsbevidsthed. Vinkortet vil være - modsat i andre sardiske småbyer - stort nok til at afprøve vine med forskelligt særpræg fra øen. Efter aftale og for små selskaber er det muligt at arrangere madlavningskurser og vinsmagninger i den hyggelige pejsestue, der ligger over for restauranten. Hvis I vælger halvpensionstillæg, så vil I få serveret en 4-retters menu bestående af antipasti, forret, hovedret og dessert.
PS: Desværre spiste vi kun én aften på hotellet, da vi skulle videre, men vi kommer igen så snart vi kan!

Værtparret

Hotellet ejes og bestyres af værtsparret Dario og Susanna. Dario er født på Sardinien og er utrolig stolt af øens kultur og kunsthåndværk. Han tager sig af gæsternes modtagelse og hotellets vedligholdelse. Han mødte Susanna, da de begge boede i London: Hun kommer fra Spanien, er sommelier (vintjener) og bestyrer hotellets gode restaurant. Et hyggeligt par, der virkelig elsker deres hotel og det hjørne i verden, som de lever i. PS: Det giver af sig selv, at der tales godt engelsk på hotellet.

Værelserne

Hotellets værelser vender enten mod dalen og byen eller mod bjerget/ gården. Vælger du et værelse mod byen, kan du glæde dig til det skønneste lys ved solopgang - men hvis du hører til dem, der gerne vil sove længe, er det en god idé at vælge et værelse der vender mod bjerget. Alle værelserne er bekvemt indrettede. Alle værelser der vender mod dalen har en balkon. Ud over de 16 standardværelser er der to superiorværelser, hvis møblering er mere udsøgt og forfinet, men man får ikke en større balkon eller bedre mad på restauranten ved at booke dem, udelukkende badekar med brusebad i stedet for almindelig bruser. Alle værelserne, både standard og superior, råder over aircondition, minibar, wi-fi, værdiboks, sat-tv og eget badeværelse / toilet.

Værd at vide

Hotellet råder desuden over flere terrasser og et hjørne, hvor man kan trække sig tilbage og nyde landskabet i fred og ro, da dets publikum især består af voksne på jagt efter det autentiske Sardinien. Vær dog opmærksom på, at arrangementer kan forekomme i restauranten og i de selskabslokaler, der ligger under restauranten... det hører dog ikke til stedet at larme til lang ud på natten og forstyrre gæsternes søvn.

Læs om værelserne på Hotel Su Lithu

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map