Hotel i Bitti på Sardinien

Hotel Su Lithu

<p>Standardværelse</p>
<p>Superiorværelse</p>
<p>Superiorværelse</p>
<p>Terrasse til familieværelse</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sardiniens skønne kyst kan være svær at forlade, men hvis du vil opleve øens befolknings sande gæstfrihed er det et must at køre oppe i bjergene omkring Nuoro, hvor legenderne siger, at der er lidt farligt, mens erfaringerne viser, at der bare er skønt og dejligt.

Hængende over byen

Hotel Su Lithu ligger på et udsigtspunkt over byen Bitti, hvis hyggelige tage ligger under hotellets balkoner, når man nyder udsigten mod dalen. Fra hotellet kan man nemt og hurtigt gå ned til byen, hvor man kan hygge sig på den lokale café, mens de lokale spiller kort eller diskuterer, hvem har spillet bedst i den sidste fodboldkamp.

Læs mere om Hotel Su Lithu

Byhotel med pool og i fredelige omgivelser

Har man lyst til at slappe af og nyde den skønne natur ved hotellet, så er der en flot pool med tilhørende terrasse og liggestole. Fra pool til bar er der kun få skridt og der er gode muligheder for at sidde såvel i solen som i skyggen. En sand oase...

Restaurant og generobring af traditionernes opskrifter

Kommer du hertil, skal du ikke forvente at finde klassisk lasagne eller wienerschnitzel til aftensmad. Hotellets restaurant sætter en ære i at finde de lokale opskrifter og råvarer og præsentere dem for et internationalt publikum. Fra brødet til pastaen til det lokale pålæg, alt oser af historie og kvalitetsbevidsthed. Vinkortet vil være - modsat i andre sardiske småbyer - stort nok til at afprøve vine med forskelligt særpræg fra øen. Efter aftale og for små selskaber er det muligt at arrangere madlavningskurser og vinsmagninger i den hyggelige pejsestue, der ligger over for restauranten. Hvis I vælger halvpensionstillæg, så vil I få serveret en 4-retters menu bestående af antipasti, forret, hovedret og dessert. PS: Desværre spiste vi kun én aften på hotellet, da vi skulle videre, men vi kommer igen så snart vi kan!

Værtparret

Hotellet ejes og bestyres af værtsparret Dario og Susanna. Dario er født på Sardinien og er utrolig stolt af øens kultur og kunsthåndværk. Han tager sig af gæsternes modtagelse og hotellets vedligholdelse. Han mødte Susanna, da de begge boede i London: Hun kommer fra Spanien, er sommelier (vintjener) og bestyrer hotellets gode restaurant. Et hyggeligt par, der virkelig elsker deres hotel og det hjørne i verden, som de lever i. PS: Det giver af sig selv, at der tales godt engelsk på hotellet.

Værelserne

Hotellets værelser vender enten mod dalen og byen eller mod bjerget/ gården. Vælger du et værelse mod byen, kan du glæde dig til det skønneste lys ved solopgang - men hvis du hører til dem, der gerne vil sove længe, er det en god idé at vælge et værelse der vender mod bjerget. Alle værelserne er bekvemt indrettede. Alle værelser der vender mod dalen har en balkon. Ud over de 16 standardværelser er der to superiorværelser, hvis møblering er mere udsøgt og forfinet, men man får ikke en større balkon eller bedre mad på restauranten ved at booke dem, udelukkende badekar med brusebad i stedet for almindelig bruser. Alle værelserne, både standard og superior, råder over aircondition, minibar, wi-fi, værdiboks, sat-tv og eget badeværelse / toilet.

Værd at vide

Hotellet råder desuden over flere terrasser og et hjørne, hvor man kan trække sig tilbage og nyde landskabet i fred og ro, da dets publikum især består af voksne på jagt efter det autentiske Sardinien. Vær dog opmærksom på, at arrangementer kan forekomme i restauranten og i de selskabslokaler, der ligger under restauranten... det hører dog ikke til stedet at larme til lang ud på natten og forstyrre gæsternes søvn.

Læs om værelserne på Hotel Su Lithu

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Su Lithu

Læs personlige anmeldelser af Hotel Su Lithu som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Su Lithu. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Hotel Su Lithu

Glutenfrit paradis

For den glutenintolerante er dette hyggelige hotel et paradis. Book halvpension og oplev, at alt fås glutenfrit. Rent og pænt, god service, fin pool, magisk udsigt. Læg den ekstra sum til, for hvad det koster for et værelse med altan og udsigt over dalen. Ligger dog langt fra strande, ca 40 minutter.

Læs mere

Super god sevice

Et pænt og rent italiensk hotel med serviceminded personale. Glade mennesker og altid en hilsen på vejen, hele vejen rundt. rengørings personalet, morgen tjeneren der gik og sang med til musikken, receptionisterne med smil, der altid var klar med en hjælpende hånd, og råd og vejledning til oplevelser. Tjeneren om aftenen var venlige og imødekommende.
En super god og afslappende oplevelse på hotellet

Læs mere

Smuk beliggenhed og rigtig dejlig mad

Det var en stor oplevelse at have base i Bitti hos Dario og Susanna. Rigtig hyggelig sted der ligger med fejende udsigt udover dalen og den gamle by, værelset var lækkert og maden noget, vi sent vil glemme. Masser af gode retter lavet på lokale råvarer og efter traditionerne, dog med et spændende strejf af kreativitet. Spisestuen var hyggelig med stor pejs. Dario var rigtig sød til at fortælle om området, og morgenmaden var overdådig. Vil helt sikkert komme igen.

Læs mere

En super god oplevelse, hvis man vil opleve det autentiske Sardinien

Dejligt og charmerende hotel med imødekommende og venligt personale. Vi kan anbefale agriturismo 'Ertila' (www.agriturismoertila.it) der ligger i nærheden af Bitti.

Læs mere

dejligt hotel i bjergene

Hotel Su Lithu ligger på en skråning i en bjergby. Hotellet er indrettet med lokale produkter så som tæpper og klinker, meget lækkert. Produkterne er også til salg på hotellet.

Morgenmaden er god.

Personalet er meget hjælpsomme. ... også når man ankommer kl 21.15 p.gra. flyforsinkelser - restauranten holdes åben så det er muligt at få et aftensmåltid.

Læs mere

Lækkert, moderne hotel midt i et Italien fra en 'svunden tid' - interessant kontrast

Hotel Su Lithu ligger smukt placeret med udsigt ned over den lille by Bitti et stykke inde i landet med decideret bjerglandskab og i ca. 600 m højde. Derfor er nætterne ikke nødvendigvis glohede. Det er vanskeligt at finde en lokation på Sardinien, som ikke er fascinerende smuk - særligt i denne østlige del af øen. Og det gælder i den grad også Bitti, som er omkranset af de smukkeste bjerge. Vores værelse havde en fascinerende udsigt ned over Bitti og bjergene. Det vi særligt vil fremhæve ved dette ophold er en rigtig fin og interessant kontrast mellem Hotel Su Lithu - et dejligt, lækkert moderne 4-stjernet hotel, som tilbyder alt det, som et sådant skal tilbyde, og så på den anden side Bitti, som er en landsby der virker lidt som et Italien fra en svunden tid, man måske ikke længere troede fandtes. Det er tydeligt, at det eneste sted der er turister i Bitti er oppe på Hotel Su Lithu. Personalet på hotellet fokuserer meget på dedikeret service og stort set alle taler engelsk. Ved ankomsten til receptionen blev vi mødt af en meget professionel, imødekommende og formel attitude. Hotellets pool er ligeledes ganske dejlig og fredfyldt. Her bliver det tydeligt, at hotellets gæster for de flestes vedkommende er par, der er taget på romantisk ferie, frem for børnefamilier. Morgenmadsbuffeten er overdådig selv efter danske forhold, og hotellets restaurant tilbyder 'fine dining' med sardisk lokalt køkken. Særligt begejstrede var vi for den lufttørrede skinke Villagrande som var at finde blandt menuens anti-pasti. Skinken er produceret i nærområdet, og har lagret i 60 måneder. Helt uovertruffen oplevelse !
Mange hilsner
Barbara og Henrik

Læs mere
 
search map