Feriebolig i Bari Sardo på Sardinien

La Casa di Nonno Eligio

 
La Casa di Nonno Eligio er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casa di Nonno Eligio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bari Sardo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Casa di Nonno Eligio er et stort hus, der er inddelt i flere lejligheder. Huset var oprindeligt beboet af Nonno (Bedstefar) Eligio og hans store familie . Da Nonno Eligio døde for at par år siden overtog hans barnebarn Mara og hendes mand huset. De renoverede bygningen og indrettede den som ferielejligheder. Huset ligger 5 km fra nærmeste sandstrand og i gå-afstand til indkøbsmuligheder.

Huset ligger i udkanten af byen på den eneste vej som kører mod Tortolí og Arbatax, så man skal regne med lidt støj fra vejen. Terrasserne til lejlighederne ligger dog væk fra vejen. Der er ved at blive bygget en omfartsvej, så landevejen ikke længere fortsætter igennem byen. Mere præcist hvornår denne vej forventes færdig vides desværre ikke.

Læs mere om La Casa di Nonno Eligio

Lejlighederne er velmøblerede og råder alle over vaskemaskine, køleskab og fryser, fjernsyn, aircondition (i nogle af værelserne) samt terrasse.

Treværelseslejlighed nr. 6 med 6/7 sovepladser:
- Lejligheden ligger på 1.sal og består af opholdstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), samt udgang til terrassen med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng, og soveværelse med køjesenge med udtræksskuffe, samt badeværelse med toilet og bruser. Der er aircondition i soveværelset med dobbeltseng og i opholdstuen.

Fireværelseslejlighed nr.9 med 6/8 sovepladser:
- Lejligheden ligger på 2.sal og består af opholdstue med køkkenhjørne samt hems, hvor der er en dobbeltseng og en enkeltseng. Fra opholdstuen er der udgang til møbleret terrasse. Endvidere er der soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjesenge med udtræksskuffe og badeværelse med toilet og bruser. Der er aircondition i soveværelset med dobbeltseng og i opholdstuen.

Skjul teksten
 
 
search map