Ferieboliger og hoteller i Bari Sardo

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Barisardo er en lille og antik by, som har ca. 4.000 inbyggere og ligger langs den østlige kystlinje på Sardinien.

Flot natur

Byen har indtil for få år siden levet især af håndværk og landbrug, men i de sidste år er turisterne begyndt at komme hertil på grund af den flotte natur, det krystalklare havvand og den afslappende hverdagsstemning. Blandt bondehuse og mere moderne lejlighedskomplekser finder du her endnu fårestalde, hvor der produceres den smagfulde pecorino fåreost. Rundt om byen ligger de grønne og maleriske bakker og bjerge: Su Pranu og Pizz' 'e Monti samt bjergslettene Teccu og Su Crastu.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Klipper og strande

De 9 km lange kyststrækning, der ligger i Barisardo kommune er præget af klippeområder, som afbrydes af maleriske strande. Ved at starte nordpå finder man den smukke Cea med de to flotte klippeøer af rød granit; Punta Niedda-klippene er resterne af en gammel og udslukket vulkan; så kommer de brede strande ved La Torre, Planargia og Marina di Gairo. Kystlinjen varierer således fra maleriske klippeskråningerne til pinjeskove og områder med middelhavsbuske blandt store eucaliptustræer.

Læs mere om Bari Sardo

Skjul teksten
 
 

Populært på Sardinien

search map