Hotel i Baja Sardinia på Sardinien

Park Hotel Resort

Pris fra pr. pers.
Udsigten set fra et af værelserne Strandområdet set fra hotellets tagbar
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette flotte 4-stjernede hotel med 75 værelser ligger 1,5 km fra Baia Sardinia, der med sine dejlige strande og placering tæt på det mondæne liv ved Costa Smeralda er et eftertragtet turistmål.

Krydret vegetation

Hotellets værelser er indrettede i lave rækkebygninger, der ligger indhyllet i den grønne vegetation, som er krydret med farvestrålende bouganvilla, nerier og gyvler. Her ligger også hotellets hovedbygning.

Læs mere om Park Hotel Resort

Privat strand

Park Hotel Resort ligger helt ned til vandet og er omgivet af en 15 hektar stor park med en for området typisk vegetation og små hyggelige bugter med fint sand. Her er der med andre ord mulighed for at slappe af og nyde freden. På den private strand, såvel som ved svømmebassinet og solterrassen kan hotellets gæster benytte sig af solsenge og parasoller.

Faciliteter til alle

Af faciliteter finder man på hotellet følgende: døgnbemandet reception, hall, privat parkering (ikke overvåget), restaurant med panoramisk udsigt over havet, hyggelig bar tæt på stranden med terasse med havudsigt, solterrasse, svømmebassin til voksne og børn med havvand, lille butik med aviser og tobak (åben fra ca. midt juni til ca. midt september), TV-stue, legeafdeling for børn samt vaskeri, gratis brug af solsenge og parasoller ved stranden, poolen og solterrassen. Her er også mulighed for at benytte sig af tennisbane (mod reservation), bordtennisbord og børneklub for børn i alderen 4-8 år (åben fra ca. midt juni til ca. midt september). Mod betaling er hotellet gerne behjælpelig med bestilling af ekskursioner i båd og bus samt leje af scooter og bil.

Værelser i fem kategorier

Størstedelen af værelserne har en balkon med bord og stole og råder alle over minibar, airconditionanlæg, fladskærmsfjernsyn, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og hårtørrer. De er delt op i fem kategorier:

- Standard: disse værelser har udsigt over haven eller svømmebassinet. De er elegant indrettede og ligger i stueetagen eller første sal med selvstændig indgang og rummer to enkeltsenge eller en dobbeltseng.
- Comfort: disse værelser har balkon med havemøbler og udsigt over haven eller svømmebassinet. De er elegant indrettede og ligger i stueetagen eller første sal med selvstændig indgang og rummer to enkeltsenge eller en dobbeltseng samt en ekstra soveplads på sovesofa. Der er mulighed for en fjerde soveplads i køjeseng. Her er også plads til en barneseng; i dette tilfælde er den tredje og fjerde opredning (i sovesofa/køjeseng) ikke mulig.
- Comfort med havudsigt: disse værelser er identiske med comfort-værelserne med den forskel, at de har havudsigt.
- De Luxe med havudsigt: disse værelser ligger alle på første sal og har balkon med havudsigt samt selvstændig indgang. De er elegant indrettede og har en dobbeltseng og walk-in closet. Der er plads til en børneseng. Gæsterne i disse værelser kan frit benytte sig af minibaren og har badelagener til rådighed.
- Connecting room: disse værelser består af to værelser med havudsigt, der ligger ved siden af hinanden og som er forbundet med en dør.
- Family room: disse værelser består af to værelser, men har kun én indgang og deles om et enkelt badeværelse. Det ene værelse har en dobbeltseng, mens det andet værelse har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Her er der også plads til en barneseng. Det er muligt at få et Family room med havudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Smeraldo Beach

Baja Sardinia, Sardinien

Cala di Falco Resort

Cannigione, Sardinien

Anbefalinger til dig

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Populært på Sardinien

search map