Hotel i Baja Sardinia på Sardinien

L'Ea Bianca Luxury Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På hotellet, som blot har 31 værelser, er der en dejlig afslappet atmosfære, som sammen med en moderne indretning og høj service gør, at du hurtigt føler dig hjemme og godt tilpas. Det bedste ved hotellet, foruden beliggenheden, er den store, fine have og det dejlige poolområde, hvor du kan slikke sol fra morgen til aften. L'Ea Bianca Luxury Resort er stedet til dig, som vil have mulighed for at slappe af i et dejligt miljø, få den service du fortjener og have muligheden for at kunne kaste dig ud i det krystalklare vand for siden at soltørre på den skønne sandstrand, inden det er tid til at klæde om til middagen.

Nyd de kulinariske delikatesser og de gode vine

Det er nemt at spise godt på Sardinien, og L'Ea Bianca Luxury Resort er ingen undtagelse. Restauranten hedder Lunaria, og det er her du kan indtage alle dagens måltider. Her serverer de ikke bare lokale specialiteter, men du kan også nyde retter fra det øvrige Middelhav mixet med internationale retter, og naturligvis akkompagneres det hele af gode drikkevarer. Når og hvis du har brug for lidt variation, men ikke har lyst til at bevæge dig længere væk, kan du gå til Rocca Beach langs stranden. Da der også er flere restauranter og pizzeriaer blot et par kilometer fra stedet og endnu flere lige rundt om hjørnet langs kysten, er der ingen fare for, at du kommer sulten hjem fra din ferie. Noget, som er ekstra bekvemt ved et ophold her, er, at du har enten balkon eller terrasse, hvor du kan starte og slutte dagen i dit eget tempo. Hvis ikke du har lyst til at nyde din aperitif eller godnatdrink i værelset, kan du også benytte hotellets bar, som ligger i stueetagen. Her kreerer bartenderen hellere end gerne den ene gode drink efter den anden, som du kan nyde i den hyggelige opholdsstue eller ude på terrassen, hvilket de fleste foretrækker i sommersæsonen. Og det skal lige tilføjes, at du også kan nyde din morgenmad under åben himmel.

Læs mere om L'Ea Bianca Luxury Resort

Slik sol ved poolen eller på stranden

Der hører en stor dejlig have til hotellet på ca. 8.000 m², og den vender ud mod havet. Det er også her, du finder det fine pool-område med de fine solsenge. Foruden solsenge og parasoller ved poolen, er der placeret såkaldte "cabanas" rundt omkring i haven, et perfekt sted at tilbringe siestaen i løbet af dagens varmeste timer. Når du har brug for at blive kølet ned, kan du enten vælge poolen eller gå ned til sandstranden og det krystalklare hav. Fra juni til september (afhængig af vejr og vind) har du en fast strandplads med to solsenge og en parasol pr. værelse, og der er naturligvis også en strandbar, hvor du kan forsyne dig med kolde drikke.

En dag med wellness

Der er også en SPA-afdeling på hotellet, hvor du kan bestille forskellige behandlinger, gå i badstue og motionere i fitness-rummet, som har åbent 24/7. Spørg i receptionen om tider og priser, og der er flere forskellige pakker, som også inkluderer en romantisk middag. Hvis du er interesseret i yoga, kan det også være godt at vide, at der afholdes undervisning flere gange i ugens løb.

Værelserne er moderne og komfortable

De 31 værelser er alle indrettet i moderne stil med al den komfort, du behøver til et behageligt ophold. Der er aircondition, Wi-Fi, satellit-TV, minibar, værdiboks, hårtørrer og badekåbe. Superior-værelserne har en såkaldt "rain-shower"-bruser eller badekar, mens deluxe-værelserne har chromotherapy/hydromassage-badekar og separat "rain-shower". Det almindelige dobbeltværelse er et superior-værelse til specialpris. Ud over værelserne er der 5 såkaldte villaer, som alle ligger oven for hotellet på et højdedrag. Alle ligger omgivet af naturen med eget møbleret udeområde og havudsigt (kan være begrænset på grund af vegetation). Man har forsøgt at placere villaernes soveværelser væk fra hinanden, så man får størst muligt privatliv. Villaerne har et lille køkken tilgængeligt med kogeplader, ovn, køleskab og opvaskemaskine. De er udrustet med aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, værdiboks, hårtørrer og badekåbe. Daglig rengøring er inkluderet og sengetøj skiftes en gang om ugen.

Læs om v√¶relserne på L'Ea Bianca Luxury Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map