Hotel i Baja Sardinia på Sardinien

Hotel Airone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet, der med sin typiske sardiske arkitektur ligner en gammel villa, passer godt ind i det omkringliggende landskab, der er karakteriseret af klipper, blomster og oliventræer. Herfra er der ikke mere end 25 km til Olbia og dens lufthavn og mindre byer som Baja Sardinia og Porto Cervo ligger hhv. 4 og 8 km fra hotellet.

Et stort udvalg af aktiviteter

Hotellets værelser og fællesarealer er pænt indrettede med møbler og inventar, der er fremstillet på Sardinien. En skøn have på 40.000 m² omgiver hotellet og giver gæsterne mulighed for en løbe- eller gåtur samt for at nyde den smukke vegetation, der skifter fra årstid til årstid. Du kan også tage en svømmetur i den herlige pool på 26X12 m. med vandmassage, eller du kan tage et slag tennis med dit rejseselskab. De to baner kan blive lyst op i aftentimerne mod betaling.

Sol og bad når det er bedst

Sardinien er et rigtigt sol- og badeparadis med sine vidunderlige sandstrande og sit krystalklare vand. Og der er godt med lækre strande i din nærhed. Den nærmeste strand hedder Lu Pustu, og ligger ca. 700 m. fra hotellet. Her er der et område med liggestole og parasoller, som er reserveret til hotellets gæster, betaling direkte til strandpersonalet. Du kan benytte den gratis shuttlebus, som også kan køre dig til Baja Sardinia, hvis du ønsker lidt variation.

Læs mere om Hotel Airone

Du spiser godt på Sardinien

I hotellets restaurant tilberedes der mad fra middelhavskøkkenet med speciel fokus på sardiske specialiteter og med et nyt tema hver uge. De dygtige kokke på Hotel Airone tilbereder lækker mad med respekt for traditionerne. Skulle der være specielle behov såsom glutenfri mad eller vegetarretter, er køkkenenet indstillet på at imødekomme disse.

På hotellet kan du benytte dig af privat parkering (ikke overdækket, ikke overvåget), bar, vaskeri- og room service.

Du bor i lyse, fine værelser

Hotellets 70 værelser er pænt indrettede med møbler af kastanjetræ og smedejern, som er fremstillet på Sardinien. De råder alle over sat-tv, minibar, aircondition samt toilet med bruser og hårtørrer. Værelser af typen Comfort og Sea View har balkon/terrasse.

Læs om værelserne på Hotel Airone

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Airone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Airone som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Airone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Airone

Bedømmelse af Hotel Airone

Hyggeligt hotel i smuk natur. Meget sødt og venligt personale.

Læs mere

Hyggeligt hotel med mange aktiviteter et stykke fra strand og by

Læs mere

Dejligt hotel,

Vi havde en nat på hotellet og var gerne blevet længere. Værelserne var dejlige, personalet meget imødekommende og venlige, og der var en stor og dejlig pool, som vores børn var vilde med. Kan bestemt anbefales også for en længere periode.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Airone

Læs mere
 
search map