Hotel i Baja Sardinia på Sardinien

Grand Hotel Smeraldo Beach

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel Smeraldo Beach tilbyder flere faciliteter som barer, privat strand, udendørs pool, gåafstand til et mindre centrum samt kort køreafstand til en af Sardiniens mest berømte kyster, Costa Smeralda.

Smukt placeret i naturen

Hotellet, som er bygget i forskellige niveauer, smelter på smukkeste vis ind i det omgivende landskab, hvor havet og den dejlige kyst breder sig malerisk foran. Ud mod havet ligger der endda en lækker udendørs pool med tilhørende solterrasse. Du har adgang til yderligere tre pools, samt en lille, privat sandstand, Emerald, hvor der findes solstole og parasoller (ev. mod et gebyr). En meget fin beliggenhed, specielt når aftenen begynder og stemningsfuldt lys begynder at blive tændt her og der.

Vælg mellem tre barer og to restauranter

Sardinien er kendt for sit fantastiske køkken, og Grand Hotel Smeraldo Beach er ingen undtagelse. Her kan du vælge imellem to restauranter, som begge serverer gode specialiteter. Barbeque-restauranten Pagoda, som serverer både frokost og middag, har udsigt over kysten og restaurant Smeraldo ligger ud mod poolen.

Den gode aperitif inden maden eller den gode "avec" kan du nyde i Piano-baren, eller ude på terrassen. På hotellet finder du også en Patio-bar, som er indrettet som en vinterhave, og en strandbar, så du ikke behøver at gå så langt for at få forfriskninger. Lobbyen er inddelt i forskellige rum, og du har foruden baren et fælles tv-rum og læserum.

Tag en gåtur til centrum

Skulle du foretrække at spise ude, kan du hurtigt og nemt gå til Baja Sardinias centrum, som ligger kun ca. 200 m. væk. Her har du restauranter, butikker, madbutikker og bådudlejere, udflugtsarrangører, mulighed for at melde dig til vandsport, mm. Da du befinder dig på øens smukke, nordlige del, har du mange dejlige udflugtsmål i din nærhed. Verdenskendte Porto Cervo og Costa Smeralda, for bare at nævne et par stykker, ligger ca. 5 km. væk, og det samme gør mange vidunderlige strande, som du helt enkelt må besøge.

Værelser i traditionel sardisk stil

Grand Hotel Smeraldo Beach har i alt 160 værelser, og du kan vælge mellem udsigt mod haven, havudsigt fra siden og direkte havudsigt. Værelserne er udstyret med aircondition, satellit-tv, wi-fi, minibar, opbevaringsboks, hårtørrer. De fleste har balkon eller terrasse/privat udendørs område. Vælger du halv- eller helpension, hvilket vi anbefaler, så husk, at drikkevarer ikke indgår.

Læs mere om Grand Hotel Smeraldo Beach

Læs om værelserne på Grand Hotel Smeraldo Beach

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Smeraldo Beach

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Smeraldo Beach som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Smeraldo Beach . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Grand Hotel Smeraldo Beach

Læs mere
 
search map