Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Baja Sardinia ligger ved den smukkeste lille vig, så det er det perfekte sted perfekt til dig, der ønsker at snorkle, dykke eller bare ligge og solbade. Verdenskendte Porto Cervo ligger omkring 7 km væk, og du har øens smukke skærgård lige rundt om hjørnet. Det er ganske enkelt et dejligt område.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hold en rolig og afslappende ferie

Lave bebyggelser i skøn vekselvirkning med det omgivende landskab er helt karakteristisk for dette område. Det betyder, at restauranterne generelt ligger spredt over et større område, og at der ikke er nogen direkte bymidte. Dette gælder også for Baja Sardinia, hvilket betyder, at du kan holde ferie uden trængsel og alarm. I området er der både restauranter og barer, hvoraf de fleste er koncentrerede omkring den lille torveplads Piazzetta della Fontana og nede ved stranden.

Udforsk dine omgivelser

De fleste, der tager til Sardinien, rejser efter skønne dage med sol og strand. I området omkring Baja Sardinia kan du vælge mellem sand- og klippestrande, og havet er krystalklart - en sand lise for krop og sjæl. Fra Baja Sardinien har du et godt udgangspunkt for at udforske både den nordlige del af Sardinien og den smukke øgruppe langs med kysten. Den nærmeste havn er Poltu Quatu, men du er også tæt på havnen i Porto Cervo og Cannigione. Ønsker du at besøge naboøen Korsika på en endagstur, kan du sejle fra Santa Teresa i Gallura, der ligger omkring 50 km væk. Santa Teresa Gallura er i sig selv også en rigtig hyggelig by med små butikker og masser af udsyn oppe fra byens højdedrag. Og er du virkelig i shoppehumør, kan du køre sydpå ca. 40 minutter (omtrent 33 km) til den større by Olbia, hvor du finder alt mellem himmel og jord.

Læs mere om Baja Sardinia

Skjul teksten
 
 
search map