Hotel i Badesi på Sardinien

Le Dune Resort & SPA-Hotel Le Palme

Nærliggende restaurant ved stranden
 
Le Dune Resort & SPA-Hotel Le Palme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Dune Resort & SPA-Hotel Le Palme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Badesi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der hører to swimmingpools til Hotel Le Palme. Den ene er til de yngste gæster, og her kan de hygge sig med forskellige vandlege. Samtidig ligger resortet tæt på en 8 km lang sandstrand, hvilket betyder, at du kan veksle mellem dage ved poolen og Sardiniens krystalklare hav og bløde sand. Derudover er der flere bar'er og restauranter at vælge imellem, og flere forskellige sportsaktiviteter både til lands og til vands.

Vælg mellem et hav af restauranter

Hotel Le Palme ligger i hjertet af resortet, så derfor har du alt hvad du behøver inden for rækkevidde. Og der findes virkelig alt hvad du behøver til en behagelig ferie. Du har både butikker, barer og restauranter, så der er ingen fare for at du kommer til at sulte under din ferie. Der er som sagt flere forskellige restauranter, ja faktisk er der hele 10 forskellige at vælge imellem, så udvalget er rigeligt til at dække dagens forskellige måltider. Der er et restaurantområde til børnene som hedder Peter Pan, og det er også der, hvor der afholdes miniklub (alle dage undtagen lørdag). Har du lyst til en aperitif inden måltidet eller efter, - er der seks forskellige barer på området.

Du skal være opmærksom på, at visse restauranter kræver bordbestilling, selv om de indgår i prisen, og at fire af dem, f.eks. Lo Scorfano, som serverer grillet fisk og Romantico med de levende lys, kræver et ekstra tillæg, som betales på stedet. Men uanset hvilken af restauranterne du vælger, vil du få serveret god og veltillavet mad. Din morgenmad kan du nyde i restauranten Pomodori, som har udsigt mod poolen.

Du kan naturligvis også tage uden for området og prøve andre sardiske specialiteter både inde i landet og ude ved kysten, og hvis du er en romantisk sjæl, kan du tage til Castelsardo, som har en helt fantastisk beliggenhed og som ligger ca. 30 min. fra stedet med bil (26 km).

Læs mere om Le Dune Resort & SPA-Hotel Le Palme

Du kommer ikke til at kede dig, tværtimod

Der er mange ting som gæsterne værdsætter på Hotel Le Palme, og en af dem er de to swimmingpools. Den ene er dedikeret til børnene, og eftersom den ligger tæt på den store pool, kan du let hold øje med de små. Når og hvis du bliver træt af poolen, kan du tage til stranden, som er hele 8 km lang. Her har du en strandplads med solsenge og parasol. Hvis du vil have plads i første eller anden række fra havet, skal du betale et tillæg på stedet. Badehåndklædet medbringer du fra dit værelse.

Sardinien er jo kendt for sine fantastiske bademuligheder, så der er god mulighed for at udforske flere af øens vidunderlige strande. Du kan tage bilen og udforske den norlige kyststrækning mod Isola Rossa eller mod syd mod Castelsardo. Men bestemmer du dig for at "blive hjemme" kan du slå dig løs med alle de sjove aktiviteter som tilbydes. Du kan f.eks. få undervisning i windsurfing eller sejlads eller padle i kano, alt uden ekstra udgifter. På land kan du prøve bueskydning, tennis, fodbold, basketball, arobic eller tage med på vandre- og joggingture eller gå på danseskole.

Foruden alle disse aktiviteter, babyklubber, miniklubber, juniorklubber, teenageklubber og filmrum, kan du også tage med på organiserede ture som hotellet tilbyder mod tillæg.

Når det bliver tid til at skrue tempoet ned, kan du enten tage en ekstra tur i poolen, eller tage til Wellness Centre Le Sabine SPA, hvor du kan købe forskellige behandlinger. Som du sikkert allerede har forstået, er der ingen undskyldning for at kede sig her på Hotel Le Palme og Le Dune Resort & SPA, tværtimod, og det bedste ved det hele er, at der findes et godt udbud til alle aldersklasser.

Værelser i sardisk stil

Der findes i alt 153 værelser på Hotel Le Palme og alle er pænt indrettet i samme stil, den sardiske. Til hvert værelse hører en udeplads (veranda eller terrasse) hvor du kan slappe af med noget godt at drikke i de skønne sommeraftener, mens du nyder udsigten over haven. Værelserne har aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. I standardværelserne kan du medbringe et ekstra barn op til 5 år inkl. Ekstrasengene er i sovesofa.

Skjul teksten
 
 
search map