Hotel i Badesi på Sardinien

Le Dune Resort & SPA-Hotel I Ginepri

Nærliggende restaurant ved stranden
 
Le Dune Resort & SPA-Hotel I Ginepri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Dune Resort & SPA-Hotel I Ginepri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Badesi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ud over de rummelige værelser ligger hotellet tæt på alle resortets bekvemmeligheder, hvilket betyder, at du ikke behøver tage langt for blive aktiveret eller at komme ud at få noget godt at spise. Ud over dette er der en dejlig stor pool, hvor du kan tilbringe dagene med sol og svømning.

Alt du har brug for - og en lille smule ekstra


På Le Dune Resort og Spa findes alt du har behøver for at få en god ferie. Her findes udover barer og restauranter også butikker, hvor du både kan få både det ene og andet. Der er intet mindre end 10 restauranter, som du kan vælge imellem, og som serverer morgenmad, frokost og middag. Man har også tænkt på børnene, og for dem er der et restaurantområde, som hedder Peter Pan. Her kan de møde nye venner, og der er miniklub (alle dage undtagen lørdag). Da der findes seks barer på området, så kan du i løbet af en uge næsten besøge en ny bar hver aften.

Du har som sagt flere restauranter at vælge imellem, men vær' opmærksom på, at flere af dem kræver forhåndsreservation, selvom de er inkluderet i prisen. Du kan vælge og vrage mellem lokale specialiteter, bl.a. gode fiske- og skaldyrsretter for blot at nævne noget af alt det, der findes. Uanset hvilken af dem du vælger så får du serveret veltilberedt mad. Din morgenmad bliver serveret i restauranten Nautilus, som du finder i hovedbygningen.

Når og hvis du har lyst til at udvide din horisont hvad gælder mad, så kan du prøve forskellige sardiniske specialiteter både ude langs kysten, men også inde i landet. Og hvis du ønsker at tilføje en autentisk atmosfære, så kan du tage til Castelsardo, som både har en fantastisk beliggenhed og som kun ligger ca. 30 minutters kørsel væk (26 km.).

Læs mere om Le Dune Resort & SPA-Hotel I Ginepri

Du har en plads på stranden

Det bedste ved Sardinien foruden for maden, er de fantastiske strande. Der hører en skøn strandplads til l Ginepri på stranden La Duna Bianca, hvilket indebærer at du har adgang til solsenge og parasoller. Her kan du nemt bruge hele dagen, og når du bliver tørstig eller sulten, er der både barer og restauranter lige i nærheden. Her er også toiletter og badefaciliteter, hvilket kan være ekstra praktisk for dig, som har børnene med.

Når du vil være aktiv

Det er et faktum, at Sardinien er verdenskendt for sine fantastiske strande og det glitterende hav, og du må bestemt ikke må misse muligheden for at udforske flere af øens dejlige strande. Du kan tage bilen op langs kysten og besøge Isola Rossa eller Castelsardo. Skulle du derimod have lyst til bare at blive på resortet, så har du masser af forskellige aktiviteter at vælge imellem.

Du kan f.eks. tage undervisning i sejlads eller windsurfing, tage en tur i kano, spille tennis, prøve bueskydning, udfordre vennerne i fodbold, basket eller få sved på panden til aerobic. Du kan også tage med på en af de guidede vandre- eller joggingture eller tage en sving-om på danseskolen.

Selv børnene har flere aktiviteter at vælge imellem. Der afholdes babyklubber, miniklubber, juniorklubber og teenageklubber. Du skal være opmærksom på at nogle af hotellets tilbud er mod tillæg. Du kan også give dig i kast med aktiviteter som ridning, dykning, sportsfiskeri m.m.

For dig som bare vil slappe af, er der også et Wellness-center, Le Sabine SPA. Her kan du købe forskellige behandlinger, som får dig til at føle dig som et helt nyt menneske.

Traditionel stil

Der er 175 værelser på l Ginepri. De er alle indrettet i samme lokale stil, og typisk for området både hvad gælder farve og form. Alle værelser er udstyret med aircondition, sat-tv, minibar, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. På superior værelserne kan du være 2 voksne og 1 barn op til 13 år og i familie suiterne kan du være op til 4 voksne samt en baby på max 1 år.

Skjul teksten
 
 
search map