Ferieboliger og hoteller i Badesi

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vidunderlige sandstrande, flora og fauna

Den lille by ligger et par kilometer fra Asinarabugten, det krystalklare vand og den lange hvide sandstrand ved Marina di Badesi, og da vandet er lavt, passer stedet godt til badelystne børnefamilier. Mistralen kommer iblandt ind over bugten, så derfor er det også et paradis for windsurfere og kitesurfere, specielt ved Baia delle Mimose og floden Coghinas. Stranden Poltu Biancu er en af Badesis topstrande, og har fået navnet (Biancu) efter sit hvide sand og sine smukke farvekombinationer.

Det det er ikke bare sol og strand som tæller. På grund af sin rige flora og fauna er området også kommet med på Unesco's liste over verdensarv, og området lokker indbydende med skønne spadsereture og cykelture. Andre populære aktiviteter er fiskeri og bådture langs kysten. I løbet af sommerhalvåret afholdes der både festivaler og begivenheder af forskellig slags.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Opdag kystens små perler

Som nævnt er Badesi en hyggelig lille by på en høj med udsigt over landskabet og bugten. Byen har fire historiske kvarterer, og her finder du bl.a. middelalderkirken Sacro Cuore som blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet. Selv om udbuddet er begrænset, findes der både barer, restauranter, apotek, benzintank, madbutikker og et par småbutikker. Men der er flere hyggelige landsbyer i nærheden som du kan besøge, bl.a. Valledoria eller også kan du tage en tur til den pittoreske by Castelsardo som ligger 20 km væk. I den maleriske kystby med sine snoede gader og fine pladser, er der ud over en smuk beliggenhed ved havet også flere gode restauranter at vælge imellem.

Læs mere om Badesi

Vælg den lufthavn som passer dig bedst

Da Badesi har en strategisk beliggenhed, kan du vælge mellem de to lufthavne i Alghero og Olbia som begge ligger ca. 80 km fra stedet, så mere eller mindre samme afstand. Det er altså perfekt fordi det giver dig mulighed for at vælge den, der passer dig bedst.

Skjul teksten
 
 
search map