Ferieboliger og hoteller på Asinara Ø

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Naturparadis

Ud for Sardiniens nordvestlige hjørne ligger øen Asinara. Navnet Asinara kommer fra det italienske ord ”asino”, som betyder æsel. På øen findes der nemlig det helt unikke hvide æsel, som er en albino-race. Hele øen er et beskyttet naturområde og har ikke haft offentlig adgang i 115 år da Asinara har haft et fængsel for særlig farlige fanger her. I dag er der både stenbukke og væddere på bjergklipperne men listen af dyr er lang og landskabet uberørt. Havet har også en beskyttet mangfoldighed, sæler og havskildpadder er blandt dem. Så vandreture eller snorkling er oplagt her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fængselsø

Indtil 1885 var øen beboet af fiskere og hyrder derefter blev øens indbyggere tvunget til at flytte til Stintino, en lille by på Sardinien, da fængslet skulle bygges. Al adgang til øen var derefter forbudt. Hele øen fungerede som fængsel indtil 1997 og i 1998 blev den så fredet sammen med havområdet omkring den. Du kan sejle til Asinara fra Porto Torres og Stintino og om sommeren også fra Castelsardo.

Læs mere om Asinara Ø

Uspoleret

En udflugt til Asinara kan varmt anbefales. Øen har været fuldstændig isoleret indtil for nylig og det bevirker at den fremstår særdeles uspoleret. Strandene er smukke og naturskønne man mærker tydeligt at den er helt upåvirket af den omkringliggende verden.

Skjul teksten
 
 
search map