Hotel i Arzachena på Sardinien

Parco degli Ulivi

 
Parco degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Parco degli Ulivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arzachena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du midt i naturen, og du er omgivet af øens typiske landskab, som er en blanding af klipper og lave vækster. På trods af det, er du nær kysten med det krystalklare vand, og de vidunderlige strande. Med andre ord, en perfekt kombination, hvor du kan opleve to af Sardiniens bedste verdener.

Dejligt poolområde i smukke omgivelser

Da hotellet ligger som det gør, har du god plads til at røre dig på, og du bliver ligesom ét med naturen. Dette betyder også, at det har været muligt at anlægge et stort fint poolområde. På solterrassen er der bekvemme solsenge og parasoller, og du kan naturligvis bestille en kølig forfriskning fra hotellets bar.

Læs mere om Parco degli Ulivi

Restaurant og vinkantine

Hotellet har sin egen restaurant, som serverer god og traditionel mad. Køkkenchefen hedder Angelo Bellano, og det er ham som sørger for, at ikke blot din mave, men også dine øjne bliver tilfredsstillet. Smukke anretninger og velsmagende retter er det du kan forvente, når du vælger at spise her. Du kan både spise frokost og middag på hotellet, hvilket er en klar fordel, hvis du har lyst til at "blive hjemme" og slappe af ved poolen. Vælger du et ophold med halvpension, så inkluderer det en speciel menu, som kaldes "Menu a scelta" - hvilket betyder, at du kan vælge mellem forskellige antipasti, primi, secondi og desserter.

Da hotellet har sin egen vinkantine, er vi sikre på, at du kan finde en vin som passer dine smagsløg. Der er både lokale vine, nationale og internationale. Da hotellets restaurant både er kendt og åben for publikum udefra, anbefaler vi at du bestiller bord i god tid.

Fordelt i tre bygninger

Du kan vælge mellem kategorien standard på ca. 20 m², deluxe på ca. 35 m² og suiter (2 værelser) på ca. 54 m². Det værelse som hedder promo, er et standardværelse til specialpris. Værelserne er fordelt i tre separate huse, og selv om de alle har hver deres personlige indretning, er stil og standard den samme.

Værelserne har alle satellit TV og DVD, minibar, telefon, aircondition, elkedel og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåbe. De har enten møbleret balkon, veranda eller terrasse, hvilket er skønt, for så kan du slappe helt af på din egen udendørs plads, og nyde tilværelsen med noget godt at drikke.

Læs om værelserne på Parco degli Ulivi

Skjul teksten
 
 
search map