Ferieboliger og hoteller i Arzachena

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Arzachena er en by som byder på smalle gader og fine bygninger. Derudover er der både bare, restauranter og en del butikker, og den lokale stemning præger både gader og torvepladser.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Der er meget at se og gøre

I nærheden af byen er der flere seværdigheder, som er et besøg værd. Du har bl.a stenformationen Roccia del Fungo, som oversat betyder "svampestenen". Du kan besøge gravpladserne Tomba dei Giganti Li Lolghi, det arkæologiske område Nuraghe Albucciu og de neolittiske grave ved Li Muri Necropolis. Costa Smeralda er helt klart et af de områder som lokker mest, ligesom Sardiniens vidunderlige strande. Det er også populært at tage med på nogle af de forskellige bådture, som organiseres og hvor du kan opleve Sardiniens kyst når den er bedst.

Læs mere om Arzachena

Hvis du ankommer med fly

Den nærmeste lufthavn i Olbia ligger 29 km væk, og det tager ca. 40 minutter i bil, afhængig af trafikken. Lander du i Alghero, så ligger denne lufthavn ca. 142 km væk, og det tager lidt mere end et par timer at køre derfra.

Du kan også komme til øen fra det italienske fastland med båd, men også fra Korsika. Båden som medbringer biler går fra Bonifacio til Santa Teresa in Gallura, som ligger blot ca. 36 km fra Arzachena. Det er forresten en dejlig dagsudflugt, hvis du vil tage et kig på det sydlige Korsika.

Skjul teksten
 
 
search map