Ferieboliger og hoteller i Arborea

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En ny, men charmerende ferieby

Byen er ikke så gammel som mange af Italiens øvrige byer. Den blev grundlagt i løbet af den fascistiske periode, og blev indviet af Mussolini selv i 1928. Han gav den navnet Mussolinia, og det var først i 1944, byen blev døbt Arborea. Byens indbyggere kommer oprindeligt fra Veneto og Friuli, næsten allerlængst oppe mod nord i Italien, og dialekterne hænger stadig ved. Gaderne er lige og krydser hinanden i et regelmæssigt mønster, og kendetegnes af mange grønne områder, haver og toetagers-huse i Art Nouveau og Neo-gotisk stil.

Arborea har både moderne arkitektur og historiske minder

Arborea er som sagt ikke så stor, men du har det nødvendige ved hånden, som skal til for at holde en god ferie. Her findes et par kirker, en del fine villaer, paladser og huse, hvor arkitekterne har tænkt uden for boksen. De offentlige bygninger som skole og rådhus har man samlet ved Piazza Maria Ausiliatrice, hvor du også finder kirken i tyroler-stil. For dig, som interesserer dig for arkæologi, kan du besøge The Town Hall, hvor der afholdes udstillinger med blandt andet objekter fra den romerske begravelsesplads i S'Ungroni.

Et festligt sted i sommerhalvåret

Under festligheder som La Sagra della Polenta, som afholdes i slutningen af oktober, og Sagra della Fragola, som holdes sidste søndag i april eller første søndag i maj, opstår der liv og glade dage i den ellers slumrende lilleby. Det betyder naturligvis, at du ser væsentligt flere folk på gaden i Arborea i sommerhalvåret end resten af året, og hid og did vil du stadig kunne få øje på en lokal, som bare er kommet til byen for at gøre sine daglige indkøb.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map