Feriebolig i Arbatax på Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Bar Legeplads Terrasse til en af lejlighederne i Residence Lejlighed i Residence Lejlighed i Residence Lejlighed i Residence Privat pool til de fem superior-lejligheder i Villa Terrasse til en af superior-lejlighederne i Villa Superior-lejlighed i Villa Superior-lejlighed i Villa Superior-lejlighed i Villa
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Familievenlige Residence Borgo Degli Ulivi midt i Arbatax, ligger kun ca. 800 m. fra nærmeste sandstrand og havnepromenade. De 35 lejligheder har alle aircondition og privat terrasse eller udendørs område, hvor du kan slappe rigtigt af og nyde vejret og opholdet.

Velplejet og præsentabelt - nær sandstranden


Dette er uden tvivl et fint sted, som arkitektonisk passer fint ind i lokalmiljøet, med sine farvede husfacader og rige plantevækster lige op ad husmurene. Residence Borgo Degli Ulivi har fået 4 sole på grund af sin fine udstråling og de efterspurgte faciliteter, som ofte kræves for en ekstra dejlig ferie. Herunder kan nævnes fint poolområde, hvor du også har en børnepool og jacuzzi, samt private, udendørs pladser til alle lejligheder.

Der er kun ca. 800 meter ned til den nærmeste by og den lille havn, hvor du finder de kendte, røde stenformationer Le Rocce di Arbatax. Til den anden side af Arbatax, hvor boligkvartererne og sandstranden ved Porto Frailis ligger, er der ca. 1 km. Leder du efter de lange, hvide sandstrande, som Sardinien er så berømt for, kan du begive dig et par kilometer syd eller øst for byen. Her venter dig krystalklart vand og lyst sand. Der er mange vidunderlige strande at vælge imellem, og som variation kan du rejse til de meget smukke strande ved Lido di Orrí ca. 8 km. væk.

I Arbatax findes der kun et lille udbud af restauranter, så søger du lidt mere at vælge imellem, må du begive dig til storstaden Tortolí ca. 4 km. væk, hvor du også finder apotek, bank, barer og madbutikker.

Læs mere om Residence Borgo degli Ulivi

Pool, børnepool og andre fine faciliteter

Styrken ved dette sted er uden tvivl - ud over det varme og velplejede udtryk - poolområdet, hvor du kan nyde synet og duften af eksotiske middelhavsplanter, for eksempel bananpalmer og rosmarinbuske. Poolen og børnepoolen ligger adskilt fra hinanden, og har begge behagelige størrelser - børnepoolen er på hele 45 kvm. Her er også jacuzzi. På Borgo degli Ulivi får du følelsen af at bo i et oaselignende minisamfund. Foruden pool finder du også parkeringsplads (gratis), garage (mod betaling), mountainbikes (kan lejes mod betaling), legeplads til de mindste og vaskeri med to vaskemaskiner.

For at sikre alles trivsel og sikkerhed har stedet lidt regler, der skal følges, såsom at dit barn under tolv år ikke må opholde sig i poolen uden følgeskab af en voksen. Samt at du skal tage et brusebad inden, du hopper i vandet. Bolde og andet flydende legetøj er ikke tilladt i poolen, ligesom mad og drikke heller ikke er det.

Kønt og skønt - også indenfor

Vender du blikket mod det indvendige, møder du en reception og et barområde, hvor du - ud over gode drikkevarer - også kan købe en enklere frokost. Nærmeste restaurant finder du på det 4-stjernede nabohotel, og ellers er der flere spisesteder indenfor 1 km. afstand. Derudover er der gratis Wi-Fi på hele området.

Velindrettede og veludstyrede ferielejligheder

Borgo degli Ulivi råder over både to- og treværelses lejligheder med store køkkener samt spiseplads og opholdsstue beregnet til fire til seks personer. Alle lejlighederne har enten møbleret balkon eller udendørs område, så du kan spise udenfor. Lejlighederne i villa har adgang til separat pool med hydromassage (disse ligger ca. 100 meter fra de øvrige). Fælles faciliteter er aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, pengeboks og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Residence Borgo degli Ulivi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Borgo degli Ulivi

Læs personlige anmeldelser af Residence Borgo degli Ulivi som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Borgo degli Ulivi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 22 anmeldelser fra Residence Borgo degli Ulivi

Helt super!

Vi boede her 11 dage, 2 voksne og 2 børn på 4 og 11 år. Residence Borgo degli Ulivi er et helt fantstisk sted!
Rent og lækkert, roligt, to fine pools og en bar med mulighed for is, drikke, kaffe, øl, vin og enkel madservering.
Arbatax by er lille og rolig, men man kan få det man trænger til og der er nok restauranter i gåafstand, ca. 5-10 min. Fint at køre bil, men vær opmærksom på at vejene svinger meget!

Læs mere

Sardinien ferie i september

Meget hyggeligt sted med fantastisk service. Utroligt rent og velholdt samt sødt personale.
Her er ganske roligt og stille ved poolen, så hvis man har vilde børn vil de nok opleve poolområdet som lidt kedeligt. Kan føles lidt som et sted for pensionister eller for familier med rigtigt små børn. Næsten lidt spa følelse på godt og ondt.

Læs mere

Flot og fantastisk.

Fantastisk sted at holde ferie. Lejligheden var super flot og der manglede ikke noget. Der var meget pænt og rent både i boligen, men også omkring pool og bar området.
Meget hjælpsomme og gæstfri personale.

Læs mere

Fin lejlighed og god beliggehed

Pool området er lidt småt og bliver ret hektisk i juli måned med mange badedyr og børn

Læs mere

Afslappet atmosfære

Vi havde et fantastisk ophold i en skøn lejlighed. Super hyggeligt lejlighedskompleks, der havde det nødvendige og en meget afslappet stemning/atmosfære. De flinkeste værter, der var meget hjælpsomme og søde over for børnene. Arbatax er en hyggelig lille by og der er ikke langt til Tortolí med lidt flere tilbud. Efterårsferien var et rigtig godt tidspunkt at rejse på, vi var meget heldige med vejret og der var ikke mange turister - vi havde næsten strandene for os selv. Og de var vidunderlige, specielt med børn.

Læs mere

Lækkert sted

Lejligheden er en del af et kompleks med flere lejligheder i forskellig størrelse.
Rent og pænt med køkken faciliteter til hus behov
swimmingpool hvor der var tilpas med solstole
Gode badestrande i gå afstand
Lille by med flere gode spisesteder
Venlig barmand med super betjening
Gode Vandreture i omegnen

Læs mere
 
search map