Feriebolig i Arbatax på Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Bar Legeplads Terrasse til en af lejlighederne i Residence Lejlighed i Residence Lejlighed i Residence Lejlighed i Residence Privat pool til de fem superior-lejligheder i Villa Terrasse til en af superior-lejlighederne i Villa Superior-lejlighed i Villa Superior-lejlighed i Villa Superior-lejlighed i Villa
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Familievenlige Residence Borgo Degli Ulivi midt i Arbatax, ligger kun ca. 800 m. fra nærmeste sandstrand og havnepromenade. De 35 lejligheder har alle aircondition og privat terrasse eller udendørs område, hvor du kan slappe rigtigt af og nyde vejret og opholdet.

Velplejet og præsentabelt - nær sandstranden


Dette er uden tvivl et fint sted, som arkitektonisk passer fint ind i lokalmiljøet, med sine farvede husfacader og rige plantevækster lige op ad husmurene. Residence Borgo Degli Ulivi har fået 4 sole på grund af sin fine udstråling og de efterspurgte faciliteter, som ofte kræves for en ekstra dejlig ferie. Herunder kan nævnes fint poolområde, hvor du også har en børnepool og jacuzzi, samt private, udendørs pladser til alle lejligheder.

Der er kun ca. 800 meter ned til den nærmeste by og den lille havn, hvor du finder de kendte, røde stenformationer Le Rocce di Arbatax. Til den anden side af Arbatax, hvor boligkvartererne og sandstranden ved Porto Frailis ligger, er der ca. 1 km. Leder du efter de lange, hvide sandstrande, som Sardinien er så berømt for, kan du begive dig et par kilometer syd eller øst for byen. Her venter dig krystalklart vand og lyst sand. Der er mange vidunderlige strande at vælge imellem, og som variation kan du rejse til de meget smukke strande ved Lido di Orrí ca. 8 km. væk.

I Arbatax findes der kun et lille udbud af restauranter, så søger du lidt mere at vælge imellem, må du begive dig til storstaden Tortolí ca. 4 km. væk, hvor du også finder apotek, bank, barer og madbutikker.

Læs mere om Residence Borgo degli Ulivi

Pool, børnepool og andre fine faciliteter

Styrken ved dette sted er uden tvivl - ud over det varme og velplejede udtryk - poolområdet, hvor du kan nyde synet og duften af eksotiske middelhavsplanter, for eksempel bananpalmer og rosmarinbuske. Poolen og børnepoolen ligger adskilt fra hinanden, og har begge behagelige størrelser - børnepoolen er på hele 45 kvm. Her er også jacuzzi. På Borgo degli Ulivi får du følelsen af at bo i et oaselignende minisamfund. Foruden pool finder du også parkeringsplads (gratis), garage (mod betaling), mountainbikes (kan lejes mod betaling), legeplads til de mindste og vaskeri med to vaskemaskiner.

For at sikre alles trivsel og sikkerhed har stedet lidt regler, der skal følges, såsom at dit barn under tolv år ikke må opholde sig i poolen uden følgeskab af en voksen. Samt at du skal tage et brusebad inden, du hopper i vandet. Bolde og andet flydende legetøj er ikke tilladt i poolen, ligesom mad og drikke heller ikke er det.

Kønt og skønt - også indenfor

Vender du blikket mod det indvendige, møder du en reception og et barområde, hvor du - ud over gode drikkevarer - også kan købe en enklere frokost. Nærmeste restaurant finder du på det 4-stjernede nabohotel, og ellers er der flere spisesteder indenfor 1 km. afstand. Derudover er der gratis Wi-Fi på hele området.

Velindrettede og veludstyrede ferielejligheder

Borgo degli Ulivi råder over både to- og treværelses lejligheder med store køkkener samt spiseplads og opholdsstue beregnet til fire til seks personer. Alle lejlighederne har enten møbleret balkon eller udendørs område, så du kan spise udenfor. Lejlighederne i villa har adgang til separat pool med hydromassage (disse ligger ca. 100 meter fra de øvrige). Fælles faciliteter er aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, pengeboks og hårtørrer.

Lejlighederne på Residence Borgo degli Ulivi

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Opholdsrum med køkkenkrog og to ekstra senge i en dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Ca. 50 kvm.

Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon/terrasse

Opholdsstue med tekøkken og plads til to ekstra sovepladser i sovesofaen, samt soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (eller etageseng) og badeværelse med toilet og bruser. Superior-lejlighederne har også opvaskemaskine og lille fryser i køleskabet. Ca. 60 kvm.

Lejlighed m. 2 soveværelser (annex) m. balkon/terrasse

Opholdsstue med køkkenkrog og plads til to ekstra senge i en dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har en højere standard, og er nærmest lidt eksklusive. De ligger i en selvstændig villa ca. 100 m. væk. Foruden de øvrige faciliteter dele disse også en privat pool (ca. 125 cm. dyb) og udendørs brusebad. Alle lejligheder har Lcd-tv, DVD, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikroovn, elgrill, lille fryser i køleskabet og strygemuligheder.

Lejlighed (superior) m. 2 soveværelser og balkon/terrasse

Opholdsstue med tekøkken og plads til to ekstra sovepladser i sovesofa, samt soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (eller etageseng) og badeværelse med toilet og bruser. Superior-lejlighederne har også opvaskemaskine og lille fryser i køleskabet. Ca. 65 kvm.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map