Hotel i Arbatax på Sardinien

Hotel La Perla

Restaurant Bar Sauna
 
Hotel La Perla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Perla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arbatax og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette hotel kaldes ikke en perle for ingenting. Ud over mange eftertragtede faciliteter og masser af elegance, så ligger hotellet blot ca. 700 m fra nærmeste sandstrand. Du vil altså føle dig forkælet og i dit rette ferieelement.

Ude er godt ...

Hotellet ligger ved indgangen til Arbatax med ca. 1 km til den lidt ældre del ved havnen og blot ca. 700 til villakvarteret Porto Frailis, hvor man både finder en fin sandstrand, et udsigtspunkt og nogle spisesteder. Ved siden af hotellet løber en almindeligt trafikeret vej, som fører til centrum af Arbatax. Hotellets pool er noget af det første, man møder. Den giver især om aftenen en helt særlig effekt, fordi den er oplyst. Der er gratis parkering på hotellet.

Læs mere om Hotel La Perla

... og inde lige så godt

Hotellets indvendige udtryk er elegante omgivelser i rolige og lyse farver. Af faciliteter finder man et receptionsområde med lounge, elevator og en bar. Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Restauranten er kun åben for hotellets egne gæster. Man spiser a la carte og kan vælge at sidde enten indenfor eller ude på den overdækkede terrasse, når vejret arter sig. Én gang om ugen arrangeres der lokal sardisk aften med bl.a. helstegt pattegris efter lokal opskrift. Morgenmaden serveres som buffet i samme restaurant - og efter gry er der naturligvis som om aftenen mulighed for at spise ude på terrassen, hvis temperaturen tillader det. Som et alternativ til stedets egen restaurant ligger der et spisested ca. 200 m væk og ellers en lille håndfuld spisesteder ved Porto Frailis.

Plej dit velbefindende

La Perlas wellnesscenter er af den udvidede slags. Blandt mulighederne dukker der interessante behandlinger op som fx sauna, jacuzzi, zoneterapi med varme sten, 'varme bænke', tyrkisk bad samt et mildt tyrkisk bad som skulle være godt for kredsløb og blodcirkulation. Wellnessafdelingen ligger i stueplan og er nemt forbundet med poolområdet.

Værelserne på Hotel La Perla

Værelse Standard Agata

Disse 11 værelser er på ca. 14 m² og ligger alle i stueplan og er elegant indrettede med aircondition, lcd sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig i disse værelser.

Værelse Standard Topazio

Disse 6 værelser er på ca. 14 m² og ligger alle på 1. sal og er elegant indrettede med aircondition, lcd sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig i disse værelser. I forhold til Agata har disse værelser endvidere fransk balkon.

Værelse Superior Smeraldo med balkon

Disse 5 værelser er på ca. 18 m² og ligger alle på 1. sal og er elegant indrettede med aircondition, lcd sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har mulighed for en ekstra opredning. I forhold til standardværelserne har disse værelser endvidere balkon og elkedel - og er lidt større.

Familieværelse Giada til 4 personer

Dette familieværelse består af to sammenhængende værelser (adskilt af en dør) på i alt ca. 28 m² og ligger på 1. sal. Det er elegant indrettet med aircondition, lcd sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Prisen inkluderer fire personer.

Skjul teksten
 
 
search map