Hotel i Arbatax på Sardinien

Hotel La Bitta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenheden ud til havet er fantastisk, og du kommer ned til den smukke strand via en lille sti fra hotellet. Sardinien er jo kendt for sine vidunderlige strande, og skulle du få lyst til at slikke sol på en anden strand end denne, så ligger Hotel Bitta blot 4 km fra Lido di Orri, 15 km fra Santa Maria Navarresa og 50 km fra Gorre di Glassai. Ud over beliggenheden, har du også mulighed for at nyde en de mange delikatesser, akkompagneret af et godt glas vin eller bobler.

Du spiser godt og får en professionel betjening

På Hotel La Bita tager man godt hånd om sine gæster, og du kan forvente at få en både venlig og professionel betjening. Foruden receptionen er der et TV-rum og en piano-bar, som byder på gode drikkevarer og hyggelige folklore-aftener. Fra restauranten, hvor du også spiser den rigelige morgenmadsbuffet, har du en dejlig panoramaudsigt over bugten. Om aftenen opdeles salen i Ristorante Le Colonne til de som har halvpension, og Ristorante Mare & Luna som serverer a la carte. Den sidstnævnte ligger ud mod vandet, hvilket også høres på navnet.

Og vi skal tilføje, at maden som serveres ikke bare er veltillavet, men samtidig holder en høj kvalitet ligesom betjeningen er i top. Der er også en terrasse med en dejlig udsigt, hvor du kan nyde den ro og stilhed som findes her. Så summa summarum, god mad, god service i familiære omgivelser, smuk udsigt og en beroligende atmosfære.

Læs mere om Hotel La Bitta

Slap af til bølgernes brusen

Det familieejede hotel åbnede som pizzeria allerede i 1968, så familien har en lang erfaring i bagagen, og det var først i 1983, at det blev et 4-stjernet hotel. Her har man satset på at kunne tilbyde komfort og velvære, og man har skabt et wellness center, som en udendørs oase med udsigt over havet. Her kan du forkæle dig selv med alge-pakninger, talassio-terapi, aroma-terapi, zone-terapi, forskellige massageformer og skønhedsbehandlinger. I oasen findes der også en jacuzzi og et bad med helbredende virkning.

Sidst men ikke mindst er der et dejligt pool-område med en pool (10 x 20 meter) med vandmassage, som er åben fra marts til oktober, og hvor der er solsenge og parasoller. Alt dette kan du nyde, mens du lytter til bølgernes brusen, - komfortabelt og dejligt afslappende.

Du bor midt på øen

Man kan godt sige, at Arbatax ligger midt på øen, selv om du har lidt kortere til øens sydlige spids end til den nordlige. Beliggenheden gør, at du kan udforske store dele af øen, såvel som nationalparken, Parco Nazionale del Golfo di Orosei e del Gannargentu, som ligger lige ved siden af. Dette er stedet for sdig, som elsker at tage på eventyr, men også at sole og bade, og det siges at være nogle af Sardiniens bedste strande, som ligger netop her. Men du behøver ikke at køre langt, for at få et havbad, for hotellet ligger i en dejlig lille bugt, og strandservice på den nærliggende strand Spiaggia di Porto Frailis er inkluderet i prisen. Ønsker du plads i første række ud mod vandet, kan det lade sig gøre mod tillæg. Vi kan også tilføje, at stranden blev tildelt kvalitetsstemplet Bandiera Blu i 2016.

Du kan vælge et værelse med havudsigt

På trods af, at hotellet har 63 værelser, føles det både småt og familiært. Vi kan tilbyde to af værelsestyperne, Classic (18-22 m²), som har udsigt over haven og til dels parkeringspladsen, samt Superior (18-28 m²), som har balkon og udsigt over havet. Dobbeltværelse (deluxe) med havudsigt og balkon/terrasse, som har et lille jacuzzibadekar.

Alle værelserne er indrettet i middelhavsstil og har satellit TV, værdiboks, minibar, wi-fi (mod tillæg), aircondition / varme og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel La Bitta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Corte Bianca

Cardedu, Sardinien

Hotel Gabbiano Azzurro

Golfo Aranci, Sardinien

search map