Hotel i Arbatax på Sardinien

Hotel Club Saraceno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nogen gange kan det være svært at arrangere en ferie, hvor alle familiemedlemmer bliver tilfredse, men netop her er chancerne gode. Hvad med at padle i kano, lære at windsurfe, udfordre dine rejsefæller med et slag tennis, spille beachvolley eller sende børnene i folboldskole? Alt dette og meget mere kan du få tiden til at gå med de dage, hvor du er blevet træt af at ligge på stranden eller bade i det krystalklare vand. Derudover er der underholdning i forskellige former, lige som du har en lille basar, tobaksbutik og vaskeri inde på området, og sidst men ikke mindst, er personalet både glade og venlige.

Du bor ud til bugten Baia di San Gemiliano

Da du bor på øens østlige side, kan du tage på hyggelige udflugter langs kysten. Synes du om natur og dejlige spadsereture, kan du f.eks. tage en tur til Parco Nazionale del Golfo di Orosei, og er du vild med at sole og bade, kan du prøve nogen af de mange vidunderlige strande i nærheden. Men du behøver ikke tage så langt, for at dyppe tæerne i krystalklart vand, for bare 50 meter fra Hotel Club Saraceno er der en dejlig strand.

Det er et smukt sted med fine nuancer af blåt, beige og grønt, dvs. farverne fra det glitrende hav, den lyse sandstrand og de fine bakker som bugten byder på. Sardinien er måske mest kendt for sin fantastiske sol- og badestunder, som du kan opleve her på Hotel Club Saraceno. På stranden er der fri strandservice fra 3. række og ind. Ønsker du at komme tættere på vandet, kan det lade sig gøre mod tillæg. Her på stranden kan du også udøve forskellige sportsgrene både til vands og til lands, f.eks. kano, sejlsport, windsurfe eller spille beachvolley. Når tørsten melder sig, kan du tage en tur til strandbaren og købe noget koldt at drikke.

Læs mere om Hotel Club Saraceno

Aktiviteter og underholdning fra morgen til aften

Som sagt er der vældig meget at beskæftige sig med på hotellet, som mest af alt minder om et resort, for her finder du næsten alt, hvad du behøver. Du kan spille tennis (der er to baner), boccia, bordtennis, fodbold eller være med til vandgymnastik som afholdes ved poolen. Synes du alligevel ikke, at dette rækker, kan du altid tage en tur i motionsrummet eller tage dykkerundervisning.

Foruden en olympisk pool (25 m) er der også en børnepool, så de kan more sig. Poolen er ikke lukket under siestaen, men fra kl. 12:30-14:30 er den ikke overvåget. Børn mellem 4-12 år, har også mulighed for at deltage i en miniklub, hvor de kan møde andre børn og lave en masse sjov. Om aftenen kan de være med til den blandt børnene populære babydans. Men selv som voksen kan du more dig, hvis du har lyst. Hver dag sker der noget nyt, enten på stranden eller om aftenen i form af cabaret, show, levende musik m.m. Som du måske allerede har forstået, så sker der hele tiden noget på Hotel Club Saraceno, så hvis du er på udkig efter en stille og rolig ferie, så er dette ikke det rigtige valg, men så bør du tage et kig på familiens andet hotel La Bitta, som ligger på den anden side af bakken.

Vi gør opmærksom på, at visse aktiviteter er mod betaling på stedet. Spørg i receptionen om de forskellige muligheder. De kan også hjælpe dig, hvis du vil på udflugt i bil, tage på guidede ture, leje gummibåd, hygge dig lans kysten eller tage på ridetur, blot for at nævne noget.

Der er både restauranter og barer

Det kan godt være, at det er det gode klima som giver appetitten et ekstra boost på Sardinien, og så er det heldigt, at du har mulighed for at indtage alle dagens måltider på Hotel Club Saraceno. Foruden morgenmaden, som du kan nyde på terrassen, serveres der også en lunchbuffet, hvor du finder alverdens ting så som salater, pastaretter samt fisk og kød. Der er en buffetrestaurant med både sardiske, nationale og internationale retter, samt en restaurant der hedder Le Vele, som er åben i juli og august. Bestiller du halv- eller helpension, spiser du i buffetrestauranten, og der indgår også mineralvand, vin og en del "soft-drinks". En god information til dig som rejser med mindre børn er, at der i forbindelse med restauranten er en såkaldt "biberoneria" - hvor du kan varme en sutteflaske, børnemad og hvor de har børnebestik m.m.

For dig som vælger et ophold med morgenmad, kan det være godt at vide, at der er ca. 1 kilometer ind til den lille by Arbatax, hvor der er en del barer og restauranter. Hvis du søger et lidt større udbud som banker, posthus og fødevarebutikker, kan du tage til Tortoli, som ligger ca. 3 km fra stedet. Hotellets egen basar er åben fra kl. 8-13 og fra kl. 17-20. Her tilbydes et mindre blandet udbud af tøj, legetøj, aviser m.m.

Værelserne ligger i flere forskellige blokke

Værelserne er enkelt indrettet i sardisk stil, og ligger i forskellige toetagers bygninger, som er spredt ud over et større område. Alle har aircondition, wi-fi (mod tillæg), TV, værdiboks, et lille køleskab samt badeværelse med toilet, brus og hårtørrer. Derudover er der et lille tørrestativ, hvor du kan hænge dine våde håndklæder. En del af værelserne ligger ca. 350 meter fra stranden. Store badehåndklæder kan lejes på stedet.

Læs om værelserne på Hotel Club Saraceno

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Club Saraceno

Læs personlige anmeldelser af Hotel Club Saraceno som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Club Saraceno. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Club Saraceno

Utrolig rart sted

Over alt forventning! Du føler, at du bor på et luksuriøst sted ved havet. Meget flotte faciliteter indlejret i en velplejet have. Bungalows/rækkehuse i stedet for høje hotelkomplekser. En fantastisk udsigt over den lange hvide sandstrand med bjergene i baggrunden. Et sted at slappe af og nyde de smukke omgivelser.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Club Saraceno

Lille og mørkt værelse med udsigt over en mur, flere hundrede meter fra stranden og poolen. Puljen var lille og meget dyb (2.6m). Solsenge foran koster 20 Euro om dagen! Havnefronten på stranden var mudret. Wi-fi var meget langsom og du kunne kun have en enhed tilsluttet, 4 timers surfe per værelse, pr. uge. Maden var smagsløst. Nej, dette hotel var ikke godt og opfyldte ikke vores forventninger

Læs mere
 
search map