Hotel i Arbatax på Sardinien

Arbatasar Hotel

 
Arbatasar Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Arbatasar Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arbatax og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Arbatasar Hotel er det perfekte sted for den som ønsker at slappe af efter en dag med sol, strand og natur. Hotellets navn betyder på arabisk "det fjortende tårn", det 14. af de tårne, hvorfra man kontrollerede havet efter Saracenernes angreb. Hotellet er i dag indbydende indrettet i varme farver. Her finder man et relax-område, en stor pool, hvor man kan svale sig af efter en dag i solen og vil man undgå solen, kan man søge ind under de store træer, der i årevis har kastet deres skygge ned på pladsen. Her på hotellet vil man opleve den ægte hjemlige sardiske imødekommenhed.

Hotellet ligger centralt i Arbatax, nær havnen som man når efter en kort gåtur. Hotellet har 43 værelser og ligger ca. 1 km fra den nærmeste strand La Capannina, 2 km fra Tortolì, 7 km fra Lido di Orrì og 80 km til Nuoro. Haven har en pool på ca. 200 m² (åben fra marts til oktober), overvåget intern parkering, konferencesal samt morgenmadssal på 2. etage med en udendørs terrasse og panoramisk udsigt over Arbatax. Her findes desuden en restaurant, hvor man kan afprøve typiske sardiske retter tilberedt med lokale råvarer. Vil man ud på havet, så kan hotellet arrangere udflugter i sejlbåd eller motorbåd. Foretrækker man fastlandet så kan man tage på en af de ture hotellet arrangerer i jeep eller bestille en gang massage hjemme på hotellet - alt sammen mod betaling.

Læs mere om Arbatasar Hotel

Dobbeltværelserne har alle telefon, satellit-tv, safety-box, internet, minibar, aircondition samt badeværelse med toilet, brus og hårtørrer.
Superiorværelserne har alle telefon, satellit-tv, safety-box, internet, minibar, aircondition samt badeværelse med toilet, brus og hårtørrer. Disse værelser har også badekar med vandmassage.

Skjul teksten
 
 
search map