Anmeldelser af Wine Resort Ledà d'Ittiri

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Wine Resort Ledà d'Ittiri

Læs personlige anmeldelser af Wine Resort Ledà d'Ittiri som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Wine Resort Ledà d'Ittiri. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Afslappenede ferie i smukke, autentiske omgivelser

Vores ophold på Wine Resort Ledá d'Ittiri har været en fantastisk oplevelse! Vi havde tre overnatninger på stedet, og kom helt ned i tempo så snart, vi ankom. Resortet har kun seks værelser, hvilket betyder, at der er helt roligt og stille, - den eneste baggrundsstøj som høres er cikaderne. Der er et utroligt venligt personale på stedet, som sørger for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse, og som tydeligvis er passionerede omkring gården, deres vin og olivenolie. Vingården ligger i smukke omgivelser med udsigt til vinmarker, olivenlunde og bjerge, og så er bygningerne restaureret udvendigt og indvendigt med respekt for de gamle smukke detaljer. Særligt køkkenet er et syn, som man ikke må gå glip af! Der er utroligt frodigt med smukke blomster i haven såvel som på resten af grunden, og man kan mærke, at der er tænkt over at skabe stemningsfulde rum.
Der er mulighed for at deltage i en middag på gården, der bliver tilberedt af de lækre råvarer, der produceres på stedet eller i lokalsamfundet, og sidst men ikke mindst, synes vi også, det er et "must", at man tilmelder sig vinsmagningen, og smager på de vine og olivenolien, som bliver produceret på gården.
Alt i alt havde vi nogle afslappende, skønne dage, og vi kan varmt anbefale stedet til andre.

Alghero som feriedestination

Alghero er en hyggelig by med mange muligheder for at spise godt. Hvis man vil lidt væk fra byen ligger der også en fantastisk god lokal restaurant i Fatilia, Il Paguro (10 min i bil fra Alghero), hvor traditionelle italienske og sardinske retter serveres. Der er rig mulighed for solbadning ved kysten mellem Fatilia og Alghero eller mellem Porto Conte og Cappo Caccia, der er dog ikke vildt mange fisk at se, hvis man vil snorkle.

Wine Resort Ledà d'Ittiri
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Wine Resort Ledà d'Ittiri
Dobbeltværelse (classic)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

Der er ikke mulighed for at spise på vingården hver aften, men en dag eller to i løbet af ugen laver de en middag, som man som gæst kan vælge at deltage i.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map