Agriturismo i Alghero på Sardinien

Wine Resort Ledà d'Ittiri

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Deltag i guidede vin- og olivenoliesmagninger med dine venner eller familiemedlemmer og duft til vinmarkerne og olivenlundene på en vintur i det fredfyldte og velduftende landskab ved Wine Resort Leda d'Ittiri. På 18 hektar og blot 4 km fra havet samt 5 km fra lufthanven i Alghero, finder du resultatet af en gennemgribende renovering af en gammel bondegård, som i dag rummer 6 stilerene og elegante værelser.

Naturskønt paradis med privat pool

Selvom Sardinien er mest kendt for sine fantastiske strande, kommer du til at mindes det imponerende sardiske landskab, længe efter din ferie er slut, og det samme gælder helt sikkert den varme gæstfrihed, som du møder overalt. Udsigten over vinmarkerne fra den dejlige terrasse, vil føre dig ind i en anden verden, og her kan du slappe fuldstændig af, ja du risikerer endda at glemme de dejlige strande i Alghero 4 km væk, som er perfekte til både dykning og snorkling.

Vinsmagning og vinture

Lad Annamaria vise dig rundt blandt gårdens vinmarker, olivenlunde på det næsten 20 hektar store område. Som vinelsker vil du blive facineret af hendes mange anekdoter fra druernes verden, bl.a. den om cikadernes sang. På gården produceres der både vin, olivenolie m.m., og hver flaske vin og olivenolie er resultatet af ægte kærlighed. Vingården ligger i naturparken Porto Conte, som præges af middelhavsflora og hvor du også kan møde forskellige dyr som bl.a. vindsvin, kaniner og hjorte.

Kvalitet over kvantitet er en del af værtsfilosofien

Vinmagerne på Wine Resort Ledà d'Ittiri har renoveret gården fra top til tå, og krydret indretningen med antikke møbler. Den oprindelige lade er nu blevet opholdsrum med antikke terracottagulve, og fungerer samtidig som stedets morgenmadsrestaurant. Det gamle værksted er nu en elegant suite med privat terrasse, værelserne på 1. sal har de gamle træbjælker i loftet, og sådan kunne vi blive ved.

Vælg mellem seks fantastiske værelser

På vingården er der 6 værelser i forskellige kategorier, bl.a. flere suiter og nogle har privat overdækket veranda. Værelserne er smagfuldt indrettet, de er forholdsvis store og rummer masser af komfort. Wine Resort Ledà d'Ittiri er ideelt, hvis du er på udkig efter fred og ro, og hvis du rejser med børn, er minimumsalderen 12 år. Fordyb dig i områdets magi, og forkæl dig selv med en eksklusiv og afslappende ferie.

Maden er udelukkende forberedt til dig

Ejendommen drives af kvinder med stor passion og kærlighed. De tager hånd både om produktionen, haven, poolen og selve "hoteldelen". På grund af den beskedne størrelse, er der ingen restaurant på stedet, men du har alligevel mulighed for at bestille en middag hos Annamaria, som har en stor lidenskab for de traditionelle sardiske retter.

Her kan du kombinere din passion for vin med et dejligt ophold midt i den sardinske natur, uden at du har nødig at gå glip af de skønne strande.

N.B. Vær opmærksom at Wine Resort Ledà d'Ittiri ikke accepterer børn under 12 år.

Læs om værelserne på Wine Resort Ledà d'Ittiri

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo I Vigneti

Olmedo, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Lotzorai, Sardinien

Anbefalinger til dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle

Hotel Arathena

San Pantaleo

search map