Agriturismo i Alghero på Sardinien

Wine Resort Ledà d'Ittiri

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Deltag i guidede vin- og olivenoliesmagninger med dine venner eller familiemedlemmer og duft til vinmarkerne og olivenlundene på en vintur i det fredfyldte og velduftende landskab ved Wine Resort Leda d'Ittiri. På 18 hektar og blot 4 km fra havet samt 5 km fra lufthanven i Alghero, finder du resultatet af en gennemgribende renovering af en gammel bondegård, som i dag rummer 6 stilerene og elegante værelser.

Naturskønt paradis med privat pool

Selvom Sardinien er mest kendt for sine fantastiske strande, kommer du til at mindes det imponerende sardiske landskab, længe efter din ferie er slut, og det samme gælder helt sikkert den varme gæstfrihed, som du møder overalt. Udsigten over vinmarkerne fra den dejlige terrasse, vil føre dig ind i en anden verden, og her kan du slappe fuldstændig af, ja du risikerer endda at glemme de dejlige strande i Alghero 4 km væk, som er perfekte til både dykning og snorkling.

Vinsmagning og vinture

Lad Annamaria vise dig rundt blandt gårdens vinmarker, olivenlunde på det næsten 20 hektar store område. Som vinelsker vil du blive facineret af hendes mange anekdoter fra druernes verden, bl.a. den om cikadernes sang. På gården produceres der både vin, olivenolie m.m., og hver flaske vin og olivenolie er resultatet af ægte kærlighed. Vingården ligger i naturparken Porto Conte, som præges af middelhavsflora og hvor du også kan møde forskellige dyr som bl.a. vindsvin, kaniner og hjorte.

Kvalitet over kvantitet er en del af værtsfilosofien

Vinmagerne på Wine Resort Ledà d'Ittiri har renoveret gården fra top til tå, og krydret indretningen med antikke møbler. Den oprindelige lade er nu blevet opholdsrum med antikke terracottagulve, og fungerer samtidig som stedets morgenmadsrestaurant. Det gamle værksted er nu en elegant suite med privat terrasse, værelserne på 1. sal har de gamle træbjælker i loftet, og sådan kunne vi blive ved.

Vælg mellem seks fantastiske værelser

På vingården er der 6 værelser i forskellige kategorier, bl.a. flere suiter og nogle har privat overdækket veranda. Værelserne er smagfuldt indrettet, de er forholdsvis store og rummer masser af komfort. Wine Resort Ledà d'Ittiri er ideelt, hvis du er på udkig efter fred og ro, og hvis du rejser med børn, er minimumsalderen 12 år. Fordyb dig i områdets magi, og forkæl dig selv med en eksklusiv og afslappende ferie.

Maden er udelukkende forberedt til dig

Ejendommen drives af kvinder med stor passion og kærlighed. De tager hånd både om produktionen, haven, poolen og selve "hoteldelen". På grund af den beskedne størrelse, er der ingen restaurant på stedet, men du har alligevel mulighed for at bestille en middag hos Annamaria, som har en stor lidenskab for de traditionelle sardiske retter.

Her kan du kombinere din passion for vin med et dejligt ophold midt i den sardinske natur, uden at du har nødig at gå glip af de skønne strande.

N.B. Vær opmærksom at Wine Resort Ledà d'Ittiri ikke accepterer børn under 12 år.

Værelserne på Wine Resort Ledà d'Ittiri

Dobbeltværelse (classic)

Dobbeltværelser Classic er velegnet til to personer. De ligger på første sal og er indrettet med fint udformede møbler og antikviteter. Værelserne har ikke balkon.

Dobbeltværelse (superior)

Superior dobbeltværelset "Margallo" med en dejlig veranda ligger på første sal med udsigt over vinmarkerne.

Juniorsuite

Juniorsuiten "Ginjol" ligger på første sal og har en dejlig veranda med udsigt over vinmarkerne. I Junior Suiten er der et ekstra værelse, hvor der er mulighed for ekstra opredning.

Suite

Den lille suite er velegnet til familier, og ligger i stueetagen med adgang til den fælles terrasse. Den lille suite består af et dobbeltværelse og en stue med sovesofa (140x190 cm). Den lille suite kan rumme op til 3 personer.

Suite (grand)

Den store Suite er egnet til familier, der ligger på første sal og har en eksklusiv veranda. Denne suite består af en dobbeltseng og en stor stue med sovesofa (160 cm x 190 cm) og kan rumme 4 personer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Wine Resort Ledà d'Ittiri

Læs personlige anmeldelser af Wine Resort Ledà d'Ittiri som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Wine Resort Ledà d'Ittiri. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Afslappenede ferie i smukke, autentiske omgivelser

Vores ophold på Wine Resort Ledá d'Ittiri har været en fantastisk oplevelse! Vi havde tre overnatninger på stedet, og kom helt ned i tempo så snart, vi ankom. Resortet har kun seks værelser, hvilket betyder, at der er helt roligt og stille, - den eneste baggrundsstøj som høres er cikaderne. Der er et utroligt venligt personale på stedet, som sørger for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse, og som tydeligvis er passionerede omkring gården, deres vin og olivenolie. Vingården ligger i smukke omgivelser med udsigt til vinmarker, olivenlunde og bjerge, og så er bygningerne restaureret udvendigt og indvendigt med respekt for de gamle smukke detaljer. Særligt køkkenet er et syn, som man ikke må gå glip af! Der er utroligt frodigt med smukke blomster i haven såvel som på resten af grunden, og man kan mærke, at der er tænkt over at skabe stemningsfulde rum.
Der er mulighed for at deltage i en middag på gården, der bliver tilberedt af de lækre råvarer, der produceres på stedet eller i lokalsamfundet, og sidst men ikke mindst, synes vi også, det er et "must", at man tilmelder sig vinsmagningen, og smager på de vine og olivenolien, som bliver produceret på gården.
Alt i alt havde vi nogle afslappende, skønne dage, og vi kan varmt anbefale stedet til andre.

Læs mere
 
search map