Feriebolig i Alghero på Sardinien

Vista Porto

 
Vista Porto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vista Porto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du i et af Algheros smukkeste palæer i det historiske centrum, oven på "Havporten" (Porta a mare) ved torvet der forbinder byen med havnen.

Dejlig tæt på alt

Her kan du bo hyggeligt uden at skulle have en bil for at komme rundt - især hvis du lander i Alghero lufthavn er bilen slet ikke nødvendig for en vellykket badeferie. I kort, virkelig kort, gåafstand finder du restaurant og bar (ca. 30 meter), minimarkedet (ca. 80 meter), supermarkedet (ca. 300 meter), gademarkedet (ca. 200 meter). Ejendommen råder over elevatoren, hvorfor du vil finde det bekvemt at bære dit indkøb op i ferielejligheden, hvis du selv vil tilberede maden. Ankommer du alligevel i bil, så har du ca. 250 meter til parkeringspladsen.

Veludstyret ferielejlighed med havudsigt

Du bor her på fjerde sal oig har en dejlig udsigt over havnen og over havet. Her finder du køkken med opvaskemaskine, komfur med 4 gasblus, køleskab med fryseboks, brødrister, mikroovn, ovn samt sytue med fjernsyn og badeværelse med hårtørrer. Her er aircondition og wi-fi internetopkobling (men husk at forbindelserne i Italien er ikke lige så gode og hurtige som hjemme). Som du kan læse er lejligheden udstyret med næsten alt undtagen aircondition - men der ventilator i loftet. Så snart du åbner vinduerne om aftenen vil du mærke den lette vind fra havet nedkøle luften - under dagens varmeste timer råder vi dig til at holde skodderne lukket, så solen ikke danner galshbust effekt gennem vinduerne.

Lejligheden på Vista Porto

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (4. sal med elevator)

Lejligheden er ca. 80 m² og ligger på 4. sal - der er elevator i bygning så du kommer bekvemt op til din etage. At bo så højt giver en fin udsigt over havn og havet, som du kan nyde fra opholdstuen og soveværelset. Lejligheden består af opholdsstue med fladskærm-tv, køkken med 4 gasblus, køleskab med fryseboks, brødrister, mikroovn, ovn og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og havudsigt, soveværelse med to enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

 
 
search map