Feriebolig i Alghero på Sardinien

Villetta Quadrifoglio

 
Villetta Quadrifoglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villetta Quadrifoglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villetta Quadrifoglio ligger i grønne omgivelser med en fantastisk havudsigt ved Capo Caccia-bugten. Alle møbler er håndlavede og meget elegante. Opholdsrummet er udformet i overensstemmelse med sardisk tradition med møbler af lokale håndværkere.

Foran huset findes en stor have med udendørs brus, grill og privat parkering, stor veranda med bord, stole, solstole og lænestole. Kun 1 km herfra finder man restauranter, supermarked, apotek og en kiosk. Afstanden til det centrale Alghero er på 3 km, mens der er kun 600 m til havet.

Her bor man i ro og mag nær naturen, hvilket giver de perfekte forhold for en afslappende ferie - fx med et glas vin i hånden, mens man nyder solnedgangen efter en god middag.

Læs mere om Villetta Quadrifoglio

Treværelseshus med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- husets rum er fordelt på 50 m² med opholdsrum med pejs og TV, køkken med spiseplads, ovn og køleskab, et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med brus og et soveværelse med køjeseng. Husets store veranda er på hele 35 m² og har naturligvis havudsigt. Huset er desuden udstyret med vaskemaskine og strygefaciliteter.

Skjul teksten
 
 
search map