Feriebolig i Alghero på Sardinien

Villetta Lu Canunget

 
Villetta Lu Canunget er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villetta Lu Canunget er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villetta Lu Canunget ligger i en grøn oase og har en fantastisk havudsigt over begyndelsen af Capo Caccia-bugten. Husets interiør er af træ og leder tankerne hen på en båd. Her bor man i ro og mag omgivet af naturen, hvilket giver de perfekte forhold for en afslappende ferie - fx med et glas vin i hånden, mens man nyder solnedgangen efter en god middag.

Der findes en stor og fin have med grillplads samt privat parkering. Kun 1 km borte finder man restauranter (også på lokale gårde, der kaldes agriturismo), supermarked, apotek og en kiosk. Afstanden til det centrale Alghero er kun 3 km og der er kun 400 meter til havet.

Læs mere om Villetta Lu Canunget

Toværelseshus med 2/3 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- husets rum er fordelt på 45 m² samt en 25 m² stor veranda med havudsigt, opholdsrum med sovesofa for en person, TV samt lille køkken med to kogeplader og køleskab, men ingen ovn. Her er et soveværelse med dobbeltseng samt to badeværelser. Huset er desuden udstyret med pejs, vaskemaskine og strygefaciliteter.

Skjul teksten
 
 
search map