Anmeldelser af Villa Ruchetta
 
Villa Ruchetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Ruchetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

super familieferie!

14 dage i Villa Ruchetta var en stor fornøjelse, et dejligt hus med en fantastisk smuk og velholdt have,dejlige terrasser og skøn stor pool, velassorteret køkken,som passede os godt, da vi holder af at lave mad selv på vores ferier.
I forhold til billederne på nettet er der sket en forbedring og modernisering af inventaret,således at det fremstår mere moderne og tilmed er der nu i stueplan 2 værelser m dobbeltsenge og i kælderetagen 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge.
Vi blev utroligt venligt modtaget af Fransesco (fra bureauet) som på sin scooter viste os vej til huset og forklarede alt om installationer og diverese praktiske forhold.Talte virkelig godt engelsk.
Desuden var Fransesco os behjælpelige under opholdet, hvor elektriciteten ofte voldte problemer,ligesom han bistod os med nogle vanskeligheder,der ikke havde med huset at gøre.
Vi mødte også den meget venlige ejer, som tilbød os friskplukkede figner og blommer fra hans plantage.

Eneste minus er sådan set kælderetagen,som ikke er så indbydende at sove i,selvom den er nydeligt indrettet, men vi var nu glade for at vi stort set kunne nøjes med at sove i stueplan(vi var 5 afsted)

Anbefaling til kommende gæster

Tag til Bosa og spis frokost på Restaurant Ponte Vecchio, bedste måltid på vores ferie m hjemmelavet pasta og lækker mad i det hele taget samt smuk udsigt over floden.
Tag til Capo Caccia og medbring en flaske vin eller et par øl, parker bilen og nyd den storslåede solnedgang og udsigten fra og over klipperne

Villa Ruchetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Ruchetta
Villa med 6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Villa Ruchetta
 
search map