Villa i Alghero på Sardinien

Villa Ruchetta

 
Villa Ruchetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Ruchetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Ruchetta ligger rigtig godt i forhold til de mange strande langs kyststrækningen Riviera del Corallo. Der er tale om en mellemklassevilla, hvis absolutte styrke ligger i den 1400 m² store have, som omkranser villaen. Indvendig har villaen en lav stue (man går et par trin ned), som kan være en stor fordel, når solen står højt på himlen, da denne løsning formår at skabe et tempereret indeklima.

Tæt på havet

Ud over den store have og privat parkering er her også elektrisk port, grill, værdiboks, pavillon med bord og stole, swimmingpool med liggestole og parasoller. Blot ca. 3 km herfra finder man restauranter, indkøbsmuligheder, kiosk, apotek og måske vigtigst af alt: havet. Alghero ligger ca. 5 km væk.

Læs mere om Villa Ruchetta

Villa med 6 sovepladser:
- Selvstændig villa på ca. 100 m² i to plan: I stueplan finder man rummelig opholdsstue med satellit-tv med dvd-afspiller, pejs og køkkenhjørne (ovn, mikrobølgeovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng samt eget bad / toilet, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet, aircondition med mulighed for både nedkøling og opvarmning. Derudover er der vaskemaskine og strygefaciliteter. Den lave stueetage består af et åbent værelse med sofa et soveværelse med dobbeltseng. Denne etage ligger under stueplan og vil sikkert blot benyttes om natten. For italienere er det en stor fordel at kunne sove køligt om natten i sommermånederne, mens andre måske vil finde det ubehageligt at sove hernede.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Ruchetta

Læs personlige anmeldelser af Villa Ruchetta som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Ruchetta. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Ruchetta

Dejligt feriehus som anbefales på det varmeste!

Vi lejede huset to uger i juni/juli og havde et meget fint ophold i Villa Ruchetta.
Huset, haven og poolen er meget velholdt og meget godt udstyret. Der manglede absolut ingenting og det er første gang vi har oplevet det. Billederne viser ikke hvor utroligt flot huset og haven er og vi blev meget positivt overrasket da vi kom frem. Den store have er nydelig med halvtreds år gamle oliventræer, forskellige frugttræer og flotte blomster. Der er hele tre forskellige salonger at sidde ude i, samt behagelige solsenge og en stor parasol.
Vores lokale kontakt var meget hjælpsom både med at anbefale spisesteder, udflugter, strande og svarede på alle vores spørgsmål når som helst. Husets ejer er også meget venlig.
Det eneste som ville have gjort villaen meget bedre, ville være udsigt til søen, men med et så fint område klarede vi os fint uden. Vi vil absolut leje dette hus igen!

Læs mere

super familieferie!

14 dage i Villa Ruchetta var en stor fornøjelse, et dejligt hus med en fantastisk smuk og velholdt have,dejlige terrasser og skøn stor pool, velassorteret køkken,som passede os godt, da vi holder af at lave mad selv på vores ferier.
I forhold til billederne på nettet er der sket en forbedring og modernisering af inventaret,således at det fremstår mere moderne og tilmed er der nu i stueplan 2 værelser m dobbeltsenge og i kælderetagen 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge.
Vi blev utroligt venligt modtaget af Fransesco (fra bureauet) som på sin scooter viste os vej til huset og forklarede alt om installationer og diverese praktiske forhold.Talte virkelig godt engelsk.
Desuden var Fransesco os behjælpelige under opholdet, hvor elektriciteten ofte voldte problemer,ligesom han bistod os med nogle vanskeligheder,der ikke havde med huset at gøre.
Vi mødte også den meget venlige ejer, som tilbød os friskplukkede figner og blommer fra hans plantage.

Eneste minus er sådan set kælderetagen,som ikke er så indbydende at sove i,selvom den er nydeligt indrettet, men vi var nu glade for at vi stort set kunne nøjes med at sove i stueplan(vi var 5 afsted)

Læs mere

Pernille og familie fra Virum boede på Villa Ruchetta i Alghero fra d. 8. til d. 14. juli 2012.

Fantastisk sted! Vi var 2 voksne og 3 børn 10, 14 og 16 år. Dejligt hus, skønt med egen pool og lukket have. Vi har kun gode oplevelser med lokal kontakt, og fik hilst på ejeren, der er særdeles venlig! Få minutters kørsel fra Alghero by. Fantastiske strande tæt på efter anbefaling fra Franscesco, vores lokale kontakt. Pænt, rent og velfungerende.

Læs mere

Anne fra Frederiksberg boede på Villa Ruchetta i Alghero fra d. 17. til d. 24. oktober 2011.

Som forklaret i In-italias beskrivelse, er haven hovedattraktionen ved Villa Ruchetta – den er rigtig flot og velholdt, med dejlig terrasse og pool. Da efterårsferien lå i en periode hvor poolen normalt lukker ned, var det super at man efter aftale kunne holde poolen åben i vores uge, også. Vandet var køligt, for ikke at sige koldt, men poolen var et kæmpe hit hos børnene alligevel.
Huset var ret mørkt og havde sin egen lidt særprægede, kitschede personlighed. Køkken/spise/stue-afdelingen manglede ”stuen”, da der ikke var andet at sidde på end spisebordsstole. Vi hentede et par kurvemøbler fra underetagen, så det gik. Badeværelset i stueetagen var fint og der var masser af varmt vand – og en topbetjent vaskemaskine. Køkkenet var slidt. Køleskabet satte ud, men fik lov at hvile i en time, og var klart igen. Generelt fungerer huset, hvis man ikke er krævende.
Der er et par rettelser, vi synes er vigtige at få med i forhold til beskrivelsen på hjemmesiden:
Huset har en stueetage, som beskrevet – men derudover en konkret kælderetage (13 trin ned), og ikke en ”halv stueetage”. Kældersoveværelset er lavet lidt om, og er pænere end på billederne. Der lugter i øvrigt ikke af ”kælder” i kælderen, og den er sikkert fin om sommeren. Der er mulighed for udluftning. Pga årstiden, var den dog lige det køligste. Vi brugte ikke det andet soveområde i kælderen med de to enkeltsenge.
I stueetagen er der et børneværelse med køjeseng, som beskrevet – og derudover, et værelse med dobbeltseng, ikke enkeltseng. Sammenlagt otte sovepladser og ikke seks/syv.
Pavillonen med borde og stole, man kan se på et af billederne, og som er nævnt i teksten, eksisterer ikke (længere).
Der er 8-10 katte rundt omkring, der tilhører naboen. De blev ikke fodret af os og kom ikke indenfor. Pga min kærestes katteallergi måtte vi holde kattene fra den indendørs hygge – og vaske gulvene grundigt, samt lufte puder og tæpper: et par af kattene har klart af tidligere gæster været vant til at færdes i huset. De stakkels kræ forstod i øvrigt ikke en mjavende lyd af de nu hermetisk lukkede døre. Efter en tur til apoteket og en dosis anti-hestamin var kæresten ovenpå igen. Men det kunne være rart at have været forberedt på kattene.
El og varme blev 75 euro, hvilket er i orden – til gengæld synes vi de 130 euro for slutrengøring og de 15 euro pr. person for slidte lagener og håndklæder er lige i overkanten. Men sådan er der så meget. Udgiften kunne i hvert fald aflæses på hjemmesiden og var ingen overraskelse.
Alt i alt havde vi en fantastisk uge med dejligt vejr (22-24 grader) - en del varmere, fik vi at vide, end hvad normalt er for årstiden. Vi gik aftenture i Algheros gamle bydel, var på stranden (Le Bombarde v. Fertilia), så de fantastiske drypstenshuler v. Cappo Caccia – og nød haven. Huset ligger skønt fredeligt i et område m. enkelte gårde og villaer, og ganske få kilometer fra Alghero og indkøb. Stedet kan beliggenhedsmæssigt afgjort anbefales.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Ruchetta

Læs mere

Bedømmelse af Villa Ruchetta

Læs mere
 
search map