Villa i Alghero på Sardinien

Villa Ruchetta

 
Villa Ruchetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Ruchetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Ruchetta ligger rigtig godt i forhold til de mange strande langs kyststrækningen Riviera del Corallo. Der er tale om en mellemklassevilla, hvis absolutte styrke ligger i den 1400 m² store have, som omkranser villaen. Indvendig har villaen en lav stue (man går et par trin ned), som kan være en stor fordel, når solen står højt på himlen, da denne løsning formår at skabe et tempereret indeklima.

Tæt på havet

Ud over den store have og privat parkering er her også elektrisk port, grill, værdiboks, pavillon med bord og stole, swimmingpool med liggestole og parasoller. Blot ca. 3 km herfra finder man restauranter, indkøbsmuligheder, kiosk, apotek og måske vigtigst af alt: havet. Alghero ligger ca. 5 km væk.

Læs mere om Villa Ruchetta

Villa med 6 sovepladser:
- Selvstændig villa på ca. 100 m² i to plan: I stueplan finder man rummelig opholdsstue med satellit-tv med dvd-afspiller, pejs og køkkenhjørne (ovn, mikrobølgeovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng samt eget bad / toilet, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet, aircondition med mulighed for både nedkøling og opvarmning. Derudover er der vaskemaskine og strygefaciliteter. Den lave stueetage består af et åbent værelse med sofa et soveværelse med dobbeltseng. Denne etage ligger under stueplan og vil sikkert blot benyttes om natten. For italienere er det en stor fordel at kunne sove køligt om natten i sommermånederne, mens andre måske vil finde det ubehageligt at sove hernede.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Topazio

Flumini, Sardinien

Villa Sara

Quartu Sant'Elena, Sardinien

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle, Sardinien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

search map