Villa i Alghero på Sardinien

Villa Ruchetta

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Ruchetta ligger rigtig godt i forhold til de mange strande langs kyststrækningen Riviera del Corallo. Der er tale om en mellemklassevilla, hvis absolutte styrke ligger i den 1400 m² store have, som omkranser villaen. Indvendig har villaen en lav stue (man går et par trin ned), som kan være en stor fordel, når solen står højt på himlen, da denne løsning formår at skabe et tempereret indeklima.

Tæt på havet

Ud over den store have og privat parkering er her også elektrisk port, grill, værdiboks, pavillon med bord og stole, swimmingpool med liggestole og parasoller. Blot ca. 3 km herfra finder man restauranter, indkøbsmuligheder, kiosk, apotek og måske vigtigst af alt: havet. Alghero ligger ca. 5 km væk.

Villa med 6 sovepladser:
- Selvstændig villa på ca. 100 m² i to plan: I stueplan finder man rummelig opholdsstue med satellit-tv med dvd-afspiller, pejs og køkkenhjørne (ovn, mikrobølgeovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng samt eget bad / toilet, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet, aircondition med mulighed for både nedkøling og opvarmning. Derudover er der vaskemaskine og strygefaciliteter. Den lave stueetage består af et åbent værelse med sofa et soveværelse med dobbeltseng. Denne etage ligger under stueplan og vil sikkert blot benyttes om natten. For italienere er det en stor fordel at kunne sove køligt om natten i sommermånederne, mens andre måske vil finde det ubehageligt at sove hernede.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Luna

Alghero, Sardinien

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle, Sardinien

Villa Indipendenzia

Torre delle Stelle, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Populært på Sardinien

search map