Hotel i Alghero på Sardinien

Villa Grazia B&B

 
Villa Grazia B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Grazia B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Grazia ligger uden for Alghero, hvis centrum let kan nås på ca. 15 minutter på cykel, hvis man nu har besluttet sig for at bo her og undgå at leje bil. Inde i centrum, som ligger ca. 3 km fra villaen, finder du et rigt udvalg af spisesteder of caféer. Den gode og populære strand ligger ligeledes ved byens centrum, men på den anden side i forhold til Villa Grazia B&B.

Villaen blev bygget i 2001 med tanke på at indrette et lille hotel. Der er egen indkørsel fra vejen, som er omgivet af århundreder gamle oliventræer. Foran villaen er der en stor parkeringsplads, mens på den anden side er der blevet anlagt et svømmwebassin på 5 x 10 meter. Ved bassinet er der parasoller og liggestole.

Læs mere om Villa Grazia B&B

Villaen er fordelt på to etager: en høj stueetage og en høj kælder. Den forhøjede stueetage indeholder en fælles opholdsstue, bred veranda og tre soveværelser med dobbeltseng. Den høje kælder indeholder også 3 soveværelser (hvor der er mulighed for en ekstra opredning), den fælles morgenmadsstue samt den bolig, hvor bestyren selv bor. De to etager er forbundet via en indre hvirveltrappe eller en udendørs trappe, som er mere behagelig.

Alle værelser er udstyret med lille køleskab, fjernsyn og eget bad med toilet og bruser samt hårtørrer. Bemærk at der ikke er aircondition på nogen af værelserne. Værelserne i underetagen er lidt billigere og er at foretrække, hvis man ser på dem med italienske øjne. Men vi mener nu at det nordeuropæiske publikum vil stille sig mere tilfreds med værelserne i den høje stueetage, hvorfra der er kig ud til haven.

Til morgenmad, som serveres fra kl. 08.30 til kl. 10.00, skal du forvente en buffet med både søde og "salte" sager, altså pålæg, ost, brød, osv. Der er desuden trådløs internetadgang med i prisen. Vi mener, at denne lille B&B er velegnet til par, der ønsker stille omgivelser til rimelig pris i nærheden af en hyggelig by. Der er ikke meget at lave her for børnene og, trods de er velkomne, bør forældrene overveje om de ikke kommer til at kede sig.

Skjul teksten
 
 
search map