Hotel i Alghero på Sardinien

Villa Grachira

Værelse Standard Værelse Deluxe Junior Suite
 
Villa Grachira er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Grachira er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Middelhavsvilla som ligger lige ud til vandet på Fertilia-klipperne i kort afstand fra den lange strand, der fører til Alghero. Villaen har privat nedgang til havet fra dens eksotiske have.

Udsigt til Alghero

Fra villaen er der udsigt mod Alghero og dens imponerende bastioner, som ligger ca. 6 km herfra. Denne udsigt kan nydes om morgenen, som kan tilbringes i haven, så længe vejret tillader det. Morgenmaden er dog efter de italienske traditioner, som ikke betragtes - med rette - for noget særligt af det nordeuropæiske publikum.

Læs mere om Villa Grachira

Stilfuldt indrettede værelser

Villaens otte værelser er stilfuldt indrettede og meget lyse. Havets turkise farve og den lyse himmel giver et særligt lysindfald i værelserne, hvor den hvide farve er dominerende.

- Værelserne Standard er de mindste og mest intime. De er udstyrede med aircondition, 32'' fjernsyn, minibar, wi-fi internetforbindelse og eget badeværelse med toilet og bruser.
- Værelserne Deluxe er større og nyder en flot havudsigt. De råder over lille stue med enkeltsovesofa, aircondition, 32'' fjernsyn, minibar, wi-fi internetforbindelse og eget badeværelse med toilet og bruser samt enten udgang til møbleret have eller balkon med bord og stole.
- Junior Suite-værelserne har udsigt over havet og over Alghero. De råder alle over stue med to sovepladser på sovesofa, aircondition, 32'' fjernsyn, minibar, wi-fi internetforbindelse og eget badeværelse med toilet og bruser samt udgang til balkon med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Grachira

Læs personlige anmeldelser af Villa Grachira som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Grachira. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Grachira

Læs mere

Hans Christian fra boede på Villa Grachira i Alghero fra d. 1. til d. 4. april 2011.

Absolut topkarakter til Villa Grachira. Lækkert og med den mest fantastiske beliggenhed ned til Midelhavet og egen "klippestrand".
Dykkerparadis hvis man er til det. Beliggenheden i forhold til lufthavn og Alghero også perfekt. Man kan trække sig lidt tilbage fra byen hvis man vil det. Og så ligger Fertilia (hvor Villa Grachira ligger) lige ved grænsen til et stort fredet naturområde hvor vi cyklede en lang tur ud til Capa Gracia - en stor klippe - 20 km. fra Fertilia. Personalet var sødt og hjælpsomt.

Læs mere
 
search map