Hotel i Alghero på Sardinien

Villa Grachira

Værelse Standard Værelse Deluxe Junior Suite
 
Villa Grachira er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Grachira er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Middelhavsvilla som ligger lige ud til vandet på Fertilia-klipperne i kort afstand fra den lange strand, der fører til Alghero. Villaen har privat nedgang til havet fra dens eksotiske have.

Udsigt til Alghero

Fra villaen er der udsigt mod Alghero og dens imponerende bastioner, som ligger ca. 6 km herfra. Denne udsigt kan nydes om morgenen, som kan tilbringes i haven, så længe vejret tillader det. Morgenmaden er dog efter de italienske traditioner, som ikke betragtes - med rette - for noget særligt af det nordeuropæiske publikum.

Læs mere om Villa Grachira

Stilfuldt indrettede værelser

Villaens otte værelser er stilfuldt indrettede og meget lyse. Havets turkise farve og den lyse himmel giver et særligt lysindfald i værelserne, hvor den hvide farve er dominerende.

- Værelserne Standard er de mindste og mest intime. De er udstyrede med aircondition, 32'' fjernsyn, minibar, wi-fi internetforbindelse og eget badeværelse med toilet og bruser.
- Værelserne Deluxe er større og nyder en flot havudsigt. De råder over lille stue med enkeltsovesofa, aircondition, 32'' fjernsyn, minibar, wi-fi internetforbindelse og eget badeværelse med toilet og bruser samt enten udgang til møbleret have eller balkon med bord og stole.
- Junior Suite-værelserne har udsigt over havet og over Alghero. De råder alle over stue med to sovepladser på sovesofa, aircondition, 32'' fjernsyn, minibar, wi-fi internetforbindelse og eget badeværelse med toilet og bruser samt udgang til balkon med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map