Villa i Alghero på Sardinien

Villa Corallo

 
Villa Corallo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Corallo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Corallo ligger godt placeret mod havet på en lille bakke og har en fantastisk udsigt. Møblementet er i 70'er stil og fremstår meget enkelt, men har alle faciliteter for at gøre opholdet behageligt. Det vil ikke blive nemt at tage hjem efter de uforglemmelige solnedgange fra terrassen, hvor man fx kan slænge sig med en bog og nyde et godt glas lokal vin.

Styrken ligger i den store have med udsigt over havet, stor terrasse med skyggefuld veranda med tilhørende pavillon, hvorfra man også kan se havet. Villaen har egen parkeringsplads og endda grillplads. Indenfor en radius på 5 km finder man restauranter - også på de såkaldte agriturismi (bondegårde), indkøbsmuligheder, apotek og kiosk. Man har kun 50 meter til havet og til det centrale Alghero er der 14 km.

Læs mere om Villa Corallo

Femværelseslejlighed med 8 sovepladser (1. sal med havudsigt):
- Villaens 110 m² er fordelt på to etager med havudsigt og består at et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge, soveværelse med køjeseng, to badeværelser (et har føntørrer), stort opholdsrum med TV samt spisekøkken med komfur, ovn og køle-fryseskab. Villaen har desuden vaskemaskine og strygefaciliteter.

Skjul teksten
 
 
search map