Hotel i Alghero på Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Udsigt til Monte Porto Conte Restaurant Reception
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet råder over mere end fire hektar land, hvor der dyrkes vin og oliven, der bl.a. anvendes i den stilfulde restaurant. Så du har rig mulighed for at smage deres lokalproduktion - og kan samtidig nyde ikke at skulle tage bilen for at spise ude. Den aftenoplyste swimmingpool har også en vis tiltrækningskraft.

Tæt på strande, naturpark og Alghero by

De nærmeste sandstrande ligger ca. 7 km herfra. Man kan enten køre mod syd til Fertilia og Lido San Giovanni eller vestpå til Porto Ferro. Der er mange andre strande i området, fx populære Maria Pia umiddelbart nord for Alghero eller de smukke Delle Bombarde og Lazzaretto ved Porto Conte. Kan man ikke få nok natur, så kan man besøge naturparken Parco di Porto Conte på 5.350 hektar. Bjerget Monte Porto Contes karakteristiske bakketop kan ses fra lang afstand - også fra Villa Barbarina. Algheros charmerende og livlige historiske centrum ligger blot ca. 13 km væk, mens lufthavnen ligger ca. 6 km væk, hvilket gør Villa Barbarina til et oplagt valg for dem, som ankommer eller skal afrejse fra Alghero. Villa Barbarina er dog også særdeles velegnet til op til en hel uges ferie.

Læs mere om Villa Barbarina Nature Resort

Fængende faciliteter

Ved ankomst møder øjet store grønne vidder med masser af plads og et hav af oliventræer og vinstokke. Jo, her er der bestemt albuerum og højt til himlen - og tilmed en lille legeplads. Der er parkering til alle og området er aflåst om natten. Swimmingpoolen er placeret smukt og smagfuldt foran hovedbygningen med liggestole samt borde og stole. Der er også en praktisk udebruser ved poolen. Dyr er velkomne på stedet - der stilles tilmed en hundegård til rådighed til gæster, som medbringer hund.

Spis i elegante og romantiske omgivelser

Indvendig finder man i øverste plan receptionen med info-point og lounge. Restauranten ligger under receptionen og serverer både ude og inde alt afhængig af vejret. Omgivelserne er smagfulde og velgennemtænkte. Maden tilberedes efter nærhedsprincippet med lokale råvarer. Om sommeren arrangeres der ofte grill-aftener - og selv om der altid vil være kød på menuen, så er deres trumfkort primært fisk. Man kan bestille halvpension, som er en fast menu eller spise a la carte. Det er også i selvsamme omgivelser, at morgenmaden serveres som buffet.

Moderne og smagfuld indretning

Du kan vælge mellem forskellige værelser afhængig af, hvor mange I rejser sammen. De er alle både pænt og komfortabelt indrettet og har terrasse eller udendørs område. De har også aircondition, LCD-TV, wi-fi, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser og hårtørrer.
Værelserne er elegante og rummelige, og de er fordelt i to bygninger, den røde hovedbygning, hvor der findes 9 værelser og den orange bygning (ca. 50 meter væk), hvor der findes 12 værelser. De ligger på to forskellige etager, men da terrænet skråner, føles det altid som stueetagen. Værelserne har alle privat terrasse med smagfulde møbler.

Læs om værelserne på Villa Barbarina Nature Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Barbarina Nature Resort

Læs personlige anmeldelser af Villa Barbarina Nature Resort som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Barbarina Nature Resort. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Barbarina Nature Resort

Good Value for Money

Vi boede på Villa Barbarina i en uge og hele familien var godt tilfreds. Lækker pool, søde og professionelle mennesker og rigtig fin morgenmadsbuffet. Familieværelset var ikke stort, men fint med gode senge og rengøring hver dag. I restauranten spiser man godt, dog uden at være helt oppe at ringe, og man skal være opmærksom på at bestille bord i weekenden, da mange lokale kommer og spiser der. Det ville vi egentlig gerne ha’ vidst, da vi tjekkede ind lørdag og regnede med at spise ‘hjemme’. Alt i alt får man meget for pengene på dette resort i smukke omgivelser.

Læs mere

Sardinien 2015

Vi ankom sent om aften efter være landet med flyveren ved ca 20.30 tiden, tog en time inden vi forlod lufthaven p.g.a .kø ved biludlejning. Kørte lidt forkert- fulgte Maps with me- ikke jeres beskrivelse.
Men trods vores sene ankomst ved 22.30 tiden blev vi vel modtaget, kunne få aftensmad i deres restaurant - 1 meter lang pizza til 4 sultne voksne var lige det vi behøvede.
Selve stedet meget elegant og flot som et hotel med stor plæne dejlig swimmingpool som vi benyttede os af næste morgen inden vi kørte videre. Har i receptionen lidt informationsmateriale til områder.
4 stjerner ikke den 5 da vi kun var der ganske kort tid til at bedømme stedet.

Læs mere

Fantastiske Villa Barbarina

Det levede fuld ud op til vore forventninger. Dejlig beliggenhed i olivenlund og med vinmarker som nærmeste nabo. Sødt og hjælpsomt personale, rent og pænt. Skøn pool.
eneste minus var en støj og lugt fra et lille rensnings anlæg tæt på, som kørte hele tiden!

Læs mere
 
search map