Hotel i Alghero på Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Udsigt til Monte Porto Conte Restaurant Reception
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet råder over mere end fire hektar land, hvor der dyrkes vin og oliven, der bl.a. anvendes i den stilfulde restaurant. Så du har rig mulighed for at smage deres lokalproduktion - og kan samtidig nyde ikke at skulle tage bilen for at spise ude. Den aftenoplyste swimmingpool har også en vis tiltrækningskraft.

Tæt på strande, naturpark og Alghero by

De nærmeste sandstrande ligger ca. 7 km herfra. Man kan enten køre mod syd til Fertilia og Lido San Giovanni eller vestpå til Porto Ferro. Der er mange andre strande i området, fx populære Maria Pia umiddelbart nord for Alghero eller de smukke Delle Bombarde og Lazzaretto ved Porto Conte. Kan man ikke få nok natur, så kan man besøge naturparken Parco di Porto Conte på 5.350 hektar. Bjerget Monte Porto Contes karakteristiske bakketop kan ses fra lang afstand - også fra Villa Barbarina. Algheros charmerende og livlige historiske centrum ligger blot ca. 13 km væk, mens lufthavnen ligger ca. 6 km væk, hvilket gør Villa Barbarina til et oplagt valg for dem, som ankommer eller skal afrejse fra Alghero. Villa Barbarina er dog også særdeles velegnet til op til en hel uges ferie.

Læs mere om Villa Barbarina Nature Resort

Fængende faciliteter

Ved ankomst møder øjet store grønne vidder med masser af plads og et hav af oliventræer og vinstokke. Jo, her er der bestemt albuerum og højt til himlen - og tilmed en lille legeplads. Der er parkering til alle og området er aflåst om natten. Swimmingpoolen er placeret smukt og smagfuldt foran hovedbygningen med liggestole samt borde og stole. Der er også en praktisk udebruser ved poolen. Dyr er velkomne på stedet - der stilles tilmed en hundegård til rådighed til gæster, som medbringer hund.

Spis i elegante og romantiske omgivelser

Indvendig finder man i øverste plan receptionen med info-point og lounge. Restauranten ligger under receptionen og serverer både ude og inde alt afhængig af vejret. Omgivelserne er smagfulde og velgennemtænkte. Maden tilberedes efter nærhedsprincippet med lokale råvarer. Om sommeren arrangeres der ofte grill-aftener - og selv om der altid vil være kød på menuen, så er deres trumfkort primært fisk. Man kan bestille halvpension, som er en fast menu eller spise a la carte. Det er også i selvsamme omgivelser, at morgenmaden serveres som buffet.

Moderne og smagfuld indretning

Du kan vælge mellem forskellige værelser afhængig af, hvor mange I rejser sammen. De er alle både pænt og komfortabelt indrettet og har terrasse eller udendørs område. De har også aircondition, LCD-TV, wi-fi, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser og hårtørrer.
Værelserne er elegante og rummelige, og de er fordelt i to bygninger, den røde hovedbygning, hvor der findes 9 værelser og den orange bygning (ca. 50 meter væk), hvor der findes 12 værelser. De ligger på to forskellige etager, men da terrænet skråner, føles det altid som stueetagen. Værelserne har alle privat terrasse med smagfulde møbler.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map