Anmeldelser af Terrazza Zaccaria

 
Terrazza Zaccaria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Zaccaria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Zaccaria

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Zaccaria som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Zaccaria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bue og Tine fra Give boede på Terrazza Zaccaria i Alghero fra d. 4. til d. 11. april 2010.

Vi havde en rigtig god oplevelse af Alghero. Det er en fin by med meget at se på. Vi var utrolig glade for at vi boede i den gamle bydel i hjertet af byen og helt klart her er det at foretrække. Det der fascinerede os mest var de gamle autentike bygninger, brostens gaderne, bymuren og de fine omgivelser langs promenaderne. Landskabet er flot og frodigt og vores udflugter til bla. Bosa og grotten kan anbefales. Det lille studio, det gamle kloster vi boede i levede op til vores forventninger. Den indeholdt det vi havde brug for og prikken over iét må siges at være tag terassen. Desværre kunne vejret have vist sig fra en bedre side så vi havde kunnet benytte den mere. En lille ting som vi manglede i lejligheden var en knagerække til overtøj. Vi kunne godt i fremtiden finde på at vende tilbage til Alghero om ikke en uge så i hvert fald en forlænget weekend. Vi taler varm om vores ophold og anbefaler også jeres selskab. Vi siger mange tak for rigtig god behandling, beskrivelse af stedet, området og gæstfriheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map