Anmeldelser af Terrazza Carlo Alberto

 
Terrazza Carlo Alberto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Carlo Alberto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Carlo Alberto

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Carlo Alberto som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Carlo Alberto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Flemming og Dorte fra Herning boede på Terrazza Carlo Alberto i Alghero fra d. 22. til d. 26. april 2013.

Vi havde en rigtig dejlig mini-ferie i Alghero. Vi har været på Sardinien og i Alghero før, men denne lejlighed havde en rigtig god beliggenhed.
hDer går bus fra lufthavn til centrum af byen – cirka en halv times kørsel for 1 EUR, det kunne ikke være nemmere. Lejligheden ligger helt perfekt., lige i centrum af den gamle bydel, og ud til en rigtig hyggelig plads med cafe-liv restauranter m.v. Kort at gå ned til vandet med en fantastisk udsigt.

En fin bager ligger lige om hjørnet og et supermarked ligger i kort gå-afstand.

Lejligheden er en hyggelig italiensk lejlighed, og der er hvad der skal være. En dejlig tagterasse, hvor man kan spise sine måltider (ikke for gangbesværede).

Udflugter kan foreslåes Bosa en hyggelig lille by og så selvfølgelig turen til grotterne enten med båd eller bus.

Der er mange god restauranter i byen, mange af dem har fisk på menuen. Speciale i den periode vi var der var pasta med sø-pindsvin, det var en delikatesse.

Alt i alt en dejlig charmerende perle.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Niels og familie fra København Ø boede på Terrazza Carlo Alberto i Alghero fra d. 28. august til d. 4. september 2010.

Min kone og jeg, vores søn og svigerdatter (som ellers bor i New York, men inden ferien var til bryllup for nogle venner i Milano, så derfor benyttede vi lejligheden til at være sammen) havde en vidunderlig ferie sammen i Alghero.
Lejligheden var perfekt til os 4 med gode soveværelser, dejligt fælles stue, gode badeværelser og ikke mindst den dejlige tagterrasse, som vi nød meget på alle tider af døgnet. Vejret var hele tiden perfekt, ikke for varmt og ikke for koldt og ingen regn.
Alghero er en dejlig by, især det historiske centrum med små spændende gader med smukke butikker, smukke gamle bygninger og kirker og ikke mindst bymuren, som vi tilbragte en del tid på, både med at spadsere og med at spise (en masse dejlig frisk fisk, men også godt lammekød og vin fra Sardinien). Også spændende kulturelle oplevelser, bl.a. en brilliant klaver aften i anledning af Robert Schumanns 200 års fødsel i den smukke klostergård ved San Francesco kirken. Omegnen også meget smuk og spændende med gode køreture til Bosa, til Capo Cassia og til forskellige dejlige strande samt lidt ind på øen med øde og vilde områder (dog med store fåreflokke med flittige hyrdehunde). Og overalt søde, venlige og hjælpsomme mennesker. Så det levede bestemt op til vores forventninger. Den lokale repræsentant var meget venlig, hjælpsom og gav mange gode råd om de lokale muligheder. Så vi kommer gerne igen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map