Feriebolig i Alghero på Sardinien

Terrazza Albino

 
Terrazza Albino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Albino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Albino er et dejligt udgangspunkt for en familiebadeferie på Sardinien. Lejligheden, der har plads til 2 voksne og 2 børn, ligger i et roligt område i bydelen Fertilia ca. 5 km fra den spændende storby Alghero.

Her er du omgivet af uhørt smuk natur, og strandene lige i nærheden kommer du til at tænke tilbage på med et smil på læberne mange år fremover. Det hvide sand, det klare vand og solen på din hud er ren nydelse. Du kan roligt lade dine børn bade her, for vandet er lavt. Med andre ord er dette det perfekte feriested for hele familien.

Badeferie med alt lige uden for døren

Her bor du både praktisk og smukt. Stranden ligger kun 50 meter væk, og indkøbsmuligheder og restauranter er der også et fint udvalg af inden for en ganske overskuelig gåafstand. Fertilia byder nemlig på 3 restauranter, supermarked, isbutikker, barer, slagter, bager og grønthandler. I byen er der også marked om lørdagen og mulighed for at leje cykler, scooter og bil.

Ovenikøbet bor du midt i et naturreservat, så glæd dig til at lade børnene udforske de mange spændende dyrearter, der lever her. For eksempel de fascinerende flamingoer, som holder til i den beskyttede dam mellem Alghero og Fertilia.

Bo her med eller uden bil

Står ferien primært på afslapning og badeferie, behøver du ingen bil under dit ophold. Skulle lysten til at besøge Alghero melde sig, så er der busforbindelse hertil flere gange i timen, så du bekvemt, og uden at skulle spekulere på parkeringsmuligheder, når centrum af byen. Den samme busrute lægger vejen forbi lufthavnen, så du kommer også nemt til lejligheden ved din ankomst.

Vælger du at have en bil til rådighed under dit ophold, så du kan komme rundt til endnu flere strande eller byer, er der gratis parkering på vejen foran lejligheden.

Lejlighed med aircondition og delvis havudsigt

Du kommer til at mærke, hvor god en base, Fertilia er i forhold til at besøge Alghero, nyde den sardiske sol og stresse maksimalt af. Du bor i en rummelig, ny lejlighed med aircondition et stenkast fra havet. Den nærmeste restaurant ligger kun 80 meter væk, så du kan få maden serveret, når du ikke har lyst til at lave den selv. Nærmeste minimarked finder du 100 meter væk. Lejligheden har et veludstyret køkken, hvor du kan tilberede alle dine yndlingsretter og nyde maden sammen med familien. Der er myggenet for vinduerne af hensyn til din komfort. Sidst, men ikke mindst, kan du nyde havudsigten fra din terrasse, selvom den skjules delvist af vegetationen og de nærliggende huse.

Bemærk, at terrassen er møbleret med et lille bord og to stole. Det vil sige, at her formentlig ikke vil være plads til en stor middag, men rigeligt med plads til en kop kaffe eller en kølig drink.

Lejligheden på Terrazza Albino

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og delvis havudsigt - 4. sal med elevator)

Lejligheden ligger på 4. sal (med elevator). Den består af en rummelig opholdsstue med fladskærms-tv og køkkenhjørne med køleskab m/ fryseboks, komfur med 4 gasblus og ovn og vaskemaskine. Her er desuden to soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet har køjeseng, og et badeværelse med toilet, bruser og føntørrer. Fra opholdsstuen er der adgang til en terrasse med bord og stole og delvis havudsigt. Lejligheden er udstyret med aircondition og myggenet.

 
 
search map