Feriebolig i Alghero på Sardinien

Quarté Sayal

Udsigt fra lejlighed Corallo
 
Quarté Sayal er ikke tilgængelig i øjeblikket
Quarté Sayal er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Quarté Sayal er det ældste kloster, der ligger i Alghero by. Herfra er der kun 500 meter til Algheros smukke, historiske centrum og eftersom det ligger skråt over for havnen, ligger havet og den fine sandstrand i kort gåafstand. I nærheden findes der flere indkøbsmuligheder.

Antik atmosfære med et moderne touch

Klostret stammer fra 1600-tallet og efter nogle år i forfald er det blevet totalrenoveret og omdannet til et kongrescenter med restaurant og café. De antikke lokaler står i kontrast til de moderne linjer, man har valgt til indretning og de fungerer faktisk som familieværelser på et hotel, da der er fri ankomst- og afrejsedag.

Læs mere om Quarté Sayal

6 Stemningsfulde lejligheder

Alle seks lejligheder i bygningen råder over aircondition, fjernsyn, værdiboks, tekøkken med to elplader og køleskab - det kan benyttes mod betaling af tillæg - samt hårtørrer på hvert badeværelse. Desuden hører der en parkeringsplads til hver eneste af dem. Bemærk at lejlighederne Mansarde ligger under taget og har skråvægge og kan ikke anbefales til høje personer.

Læs om lejlighederne på Quarté Sayal

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Quarté Sayal

Læs personlige anmeldelser af Quarté Sayal som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Quarté Sayal. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Quarté Sayal

En perfekt uge i Alghero med blot et minus.

Vi har fået en rigtig fin service af In-Italia og mødte et dejligt og imødekommende værtspar ved ankomst til Quarte Sayal. Lejlighederne var flotte og rengøring og service var helt i top. Restauranten gjorde deres bedste for at imødekomme vore ønsker. De er ikke skrappe til engelsk, men vi er jo heller ikke skrappe til italiensk. Men med vilje og smil går det. Eneste minus var lørdag aften, hvor der vist var salsa-aften i festsalen lige op af vore lejligheder! En ikke generende baggrundsmusik indtil kl 23.30, hvor der pludselig blev skruet op for fuld styrke på højtalerne. Trods henvendelse 3 gange i tidsrummet 23.30 til 01.45 af hver gang ny person til personalet, ændrede det ikke noget på styrken. Man fik at vide, at der jo også var andre gæster! Da det er et forhenværende kloster, er murene jo temmelig tykke. Men ikke tykke nok! Når der er småbørn med i lejlighederne, er det temmelig irriterende, at der ikke var nattero. Var styrken på højtalerne bevaret på niveauet før kl. 23.30, var der ingen, der havde klaget.

Læs mere

Vores uge i Garibaldi

Lejligheden var ny og fin, vi 4 damer savnede fuldlængde spejl og måske nogle lænestole ved sofaen evt.
En smule ubelejligt var, at der var nogen reception og på grund af vores mangelfulde italiensk, var det vanskeligt at spørge om forskellige ting i baren.
Beliggenhed supertæt på alt! Catarina Berned

Læs mere

Ophold

Meget tilfreds med lejligheden og dens beliggenhed. Kort afstand til strand og den gamle bydel

Læs mere

Quarté Sayal for nybegyndere

Det første besøg på Sardinien, og efter en uge på østkysten prøvede vi Quarté Sayal i Alghero. Vi trivedes godt i lejligheden og hele nabolaget med en restaurant og en midlertidig udstilling i indkøbscenter i det samme hus. God beliggenhed langs stranden og behagelig gåafstand til den gamle bydel.

Læs mere

Super sted!

Det er første gang vi har været på hotel Quarté Sayal, men ikke de sidste. Næste gang vi skal til Alghero vil det angiveligt være Quarté Sayal der skal give os husly igen. Egentlig er det en restaurant/bar, som har renoveret nogle bagvedliggende lejligheder. Og den vi boede i (Loft) var vi meget glade for, med en forsigtig hav(ne)udsigt og tæt på leben(musik & underholdning) fra gårdhavens restaurant.
Det er rigtig at morgenmaden ikke ligger i nærheden af, hvad vi danskere er forvent med. Det er kun en kop kaffe og et stykke brød. Men når man ved det hjemmefra og så samtidig har mulighed for at få åbnet køkkenet op, så har man jo trods alt taget et valg. Ellers findes der et utal af andre steder, hvor man kan købe sig til sin morgenmad.

Vi spiste frokost en dag på restauranten og det var virkeligt godt.

Personalet var supersøde - nogle bedre til engelsk end andre. Og nogle kunne slet ikke engelsk. Men betjeningen var rigtig god og imødekommende.

Stranden ligger lige over på den anden side af vejen og er egentlig en rigtig lækker badestrand, med dejligt vand og fint sand. Den bærer dog helt klart tydeligt præg af at ligge midt i byen, så der er papir og cigaretskodder etc. alle vegne - og det ødelægger indbegrebet af en dejlig ren badestrand, efter vores mening. Kører man til gengæld 5 minutter uden for byen til Maria Pia-stranden, så har man fuld adgang til en dejlig badestrand, med fint hvidt sand og klart rent vand.

Og gider man kører endnu længere, så tager man på Stintinio Le Polasa-badestranden, hvor det eneste man kan klage over er, at man ikke kan tilbringe resten af sit liv der :-)

Vi giver vores ophold 4 stjerner generelt set. Den 5. stjerne må være, dels fordi der ikke er reserveret en parkeringsplads til din bil - du skal være heldig - og du kan ikke stille den på gaden, for området omkring hotellet er mærket med ingen parkering/bilen bliver fjernet.
og så er der lige det med morgenmaden...
Hotellet ligger i absolut overkommelig gåafstand til den gamle bydel.

Læs mere

jævnfør anmeldelse på Quarte Sayal i perioden 07.04.14 til 14.04.14

Læs mere
 
search map