Feriebolig i Alghero på Sardinien

Quarté Sayal

Udsigt fra lejlighed Corallo
 
Quarté Sayal er ikke tilgængelig i øjeblikket
Quarté Sayal er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Quarté Sayal er det ældste kloster, der ligger i Alghero by. Herfra er der kun 500 meter til Algheros smukke, historiske centrum og eftersom det ligger skråt over for havnen, ligger havet og den fine sandstrand i kort gåafstand. I nærheden findes der flere indkøbsmuligheder.

Antik atmosfære med et moderne touch

Klostret stammer fra 1600-tallet og efter nogle år i forfald er det blevet totalrenoveret og omdannet til et kongrescenter med restaurant og café. De antikke lokaler står i kontrast til de moderne linjer, man har valgt til indretning og de fungerer faktisk som familieværelser på et hotel, da der er fri ankomst- og afrejsedag.

Læs mere om Quarté Sayal

6 Stemningsfulde lejligheder

Alle seks lejligheder i bygningen råder over aircondition, fjernsyn, værdiboks, tekøkken med to elplader og køleskab - det kan benyttes mod betaling af tillæg - samt hårtørrer på hvert badeværelse. Desuden hører der en parkeringsplads til hver eneste af dem. Bemærk at lejlighederne Mansarde ligger under taget og har skråvægge og kan ikke anbefales til høje personer.

Læs om lejlighederne på Quarté Sayal

Skjul teksten
 
 
search map