Anmeldelser af La Fontana dei Desideri

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Fontana dei Desideri

Læs personlige anmeldelser af La Fontana dei Desideri som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Fontana dei Desideri. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af La Fontana dei Desideri

Rigtig fint sted, børnene var glade for poolen også at de kunne bade om aftenen. Stefania stedet ejer og personalet var søde og imødekommende. Tak for denne gang.

Alghero som feriedestination

La Fontana dei Desideri
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på La Fontana dei Desideri
Lejlighed m. 1 soveværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map