Hotel i Alghero på Sardinien

Hotel Porto Conte

 
Hotel Porto Conte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Porto Conte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Porto Conte ligger ca. 12 km fra Alghero, lige ud til stranden i en lille bugt langs vejen mellem Capo Caccia og Alghero.

Bygningen er for nyligt blevet renoveret. Den ligger i et grønt område. I stueetagen finder vi reception, restaurant med stor spisesal som har udgang til haven samt de fælles arealer. På hotellet findes endvidere parkeringsplads, bar, terrasse med havudsigt og fjernsynstue med satellit TV. Fra ca. midten af juni til ca. midten af september arrangeres underholdning med musik om aftenen samt børneklub for aldersgruppen 3 til 12 år.

Læs mere om Hotel Porto Conte

Trods den i forvejen gode sandstrand er her et svømmebassin med havvand på 9 x 19 meter, minigolf og boccia-bane. Mod betaling kan du benytte hotellets to tennisbaner, mountainbike, vandcykler samt motor- og sejlbåde. Fra midten af juni til slutningen af september forsynes gæsterne med en parasol og to liggestole på hotellets private strand.

Hotellets 144 værelser har alle balkon eller lille terrasse. Halvdelen af værelserne vender mod havet, mens den anden halvdel har udsigt mod pinjetræskoven. Blandt de 144 værelser er der 8 junior suites, og 32 af værelserne er sammenhængende to og to, adskilt af en dør, så de egner sig godt til familier. Alle værelserne er udstyrede med aircondition, fjernsyn, telefon og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map