Hotel i Alghero på Sardinien

Hotel La Margherita

Tagterrasse med liggestole og halvt overdækket morgenmadssal Swimmingpool i wellnesscenter
 
Hotel La Margherita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Margherita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel La Margherita er et enkelt og beskedent hotel, som har nogle markante fordele, hvoraf den vigtigste er placeringen blot 100 meter fra Algheros historiske centrum. På hotellet findes desuden et topmoderne wellnesscenter med swimmingpool, samt en tagterrasse med panoramaudsigt over havet og byen. Du behøver ikke gå langt for at spise godt, for ca. 60 m fra hotellet ligger der et pizzeria og ca. 150 m derfra en restaurant, hvor der serveres fisk, skaldyr og mange andre typiske retter fra Sardinien. Da du bor tæt på byens historiske centrum, har du mulighed for at prøve flere af byens gode spisesteder.

Du kan hurtigt gå til byens gamle hyggelige stræder

Leder du efter et moderne hotel med design-indretning, så skal man man ikke vælge Hotel La Margherita. Men betyder finesserne og standarden ikke det helt store, og hvis det er beliggenheden der er afgørende, så er Hotel La Margherita et godt valg for dig, som vil bo i Alghero. Hotellet har ikke egen restaurant, men der er en morgenmadssal, som ligger oppe på tagterrassen og som er delvis overdækket, hvorfra du har en fin udsigt over kysten og byens tage. Her kan du begynde dagen med en kop kaffe og nyde din morgenbuffet.

Du har blot ca. 10 min's gang til havnen (500 meter) og du er endnu tættere på byens historiske centrum. I Alghero finder du forretninger, apotek, barer, restauranter, banker m.m. Den lange strand ligger bag havnen i den bydel som hedder Lido.

Hvis du kommer i bil, kan det være godt at vide, at der findes 12 parkeringspladser i en garage ca. 50 meter fra hotellet. For at bestille plads, skal du kontakte receptionen i god tid. De opkræver forudbetaling, og efterfølgende kan bestillingen ikke annulleres. .

Læs mere om Hotel La Margherita

Der er wellnesscenter med pool

De seneste år har man satset på at modernisere hotellet og bl.a. receptionen, som er det første møder når du går ind ad døren. I kælderen har Hotel La Margherita indrettet et moderne wellness-område, som står lidt i kontrast til resten af hotellet. Her finder du en indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, saltgrotte og jacuzzi. Der er elevator på hotellet, både op til værelses-etagerne og ned til wellness-centret. Der er gratis adgang til swimmingpoolen for hotellets gæster, mens de andre faciliteter i welnness-området og evt. behandlinger er mod tillæg.

Alghero ligger ud til havet og både mod nord og syd har du gode bademuligheder. Når du synes det er blevet tid til sol og strand, så spørg i receptionen, som kan bestille en strandplads til dig. Og når du er her, eller rettere sagt i nærheden, kan du også passende besøge Stintino-stranden, hvor en af James Bond-filmene blev indspillet.

Enkle men komfortable værelser

Der findes flere forskellige værelsestyper, en del med balkon og andre med havudsigt. Alle er indrettet i samme stil, enkelt og komfortabelt. Der er faciliteter som aircondition, TV, telefon, værdiboks og minibar. Der er badeværelse med badekar eller bruser.

Læs om værelserne på Hotel La Margherita

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel La Margherita

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Margherita som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Margherita. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel La Margherita

Bedømmelse af Hotel La Margherita

Læs mere

Et hotel som overraskede!

Vi kom til Alghero og Hotel La Margherita sent juledag. Regn, kraftig vind og kølige vejr. Vel oppe i vores værelse dykkede vi under dynen i det lidt kolde rum. Ny dag, og solen tittede frem, vi kom ned til morgenmad, som var typiske italiensk. Hvilket med andre ord ikke behøves at forklares nærmere. Jeg bør tilføje, at vores værelse havde en altan med plads til to stole, hvor vi kunne nyde solen. På taget var der også en solterrasse, hvor der blev serveret måltider i højsæsonen. I sommersæsonen havde hotellet fået 4 stjerner.
Vi spadserede rundt i Alghero, ingen turister bare os og lokalbefolkningen. Når solen var fremme var det udeservering og næsen mod solen. Tilbage på hotellet "købte vi adgang" til deres spa. (nogle eu /man), gratis adgang hver dag, badekåber, badetøfler inkluderet. I deres SPA var varmsvandspool 30 *. jaucci, liggestole mv Rene, pænt og fredligt. Vi var der hver dag en time. Vi havde ikke forventet, da vi reserveret hotellet udfra billederne af spa at det ville være så fint. Det var også muligt at bestille forskellige behandlinger. Personalet på hotellet var meget hjælpsomt og venligt. Vi har været rundt i Italien det antal gange, men maden på restauranterne der ikke meget som slår. Priserne var gode, andre som har været i Alghero havde sagt, at det var meget dyrt der, hvilket vi ikke kan være enige i. Nu var det jo off season? Man kan undre sig over, hvorfor vi tager til Sardinien i december? I nogle år har vi fejret det nye år i forskellige steder i Eurpoa. Nytårsaftens eftermiddag havde vi reserveret et bord på resturant. Hvor vi sammen med lokalbefolkningen (ved ikke, hvor mange retter) spiste hjemmelavet mad, som tavernekokkene med hjælp af "svigermor" stod for. Sååå godt. Med dette vil jeg sige, at det er helt fint at tage til typiske feriemål selv om vinteren. Tak til Marcus for din hjælp.

Læs mere

Godt hotel

Vi havde et dejligt ophold og var vist heldige med at blive opgraderet ved et tilfælde i forhold til vores oprindelige booking, for udsigten fra familiesuiten på 4. sal var underskøn. Dejlig spa. Dejlig tagterrasse til morgenmaden, der nu gjorde forskellen i forhold til et 4-stjernet hotel ved lige at være ok. Parkeringskælderen, man kunne få adgang til, var eneste dårlige oplevelse, da den let blev for proppet, så vores Opel Astra desværre fik en skade en dag, hvor vi havde svært ved at komme ud. Fik dog refunderet alle tillægsudgifterne for parkeringen, da vi nævnte det for direktøren. God service og ingen smalle steder. Anbefales.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel La Margherita

Hotel La Margherita har en meget fin beliggenhed, en god morgenmad hvor man kan nyde den herlige udsigt!

Læs mere
 
search map