Hotel i Alghero på Sardinien

Hotel La Margherita

Tagterrasse med liggestole og halvt overdækket morgenmadssal Swimmingpool i wellnesscenter
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel La Margherita er et enkelt og beskedent hotel, som har nogle markante fordele, hvoraf den vigtigste er placeringen blot 100 meter fra Algheros historiske centrum. På hotellet findes desuden et topmoderne wellnesscenter med swimmingpool, samt en tagterrasse med panoramaudsigt over havet og byen. Du behøver ikke gå langt for at spise godt, for ca. 60 m fra hotellet ligger der et pizzeria og ca. 150 m derfra en restaurant, hvor der serveres fisk, skaldyr og mange andre typiske retter fra Sardinien. Da du bor tæt på byens historiske centrum, har du mulighed for at prøve flere af byens gode spisesteder.

Du kan hurtigt gå til byens gamle hyggelige stræder

Leder du efter et moderne hotel med design-indretning, så skal man man ikke vælge Hotel La Margherita. Men betyder finesserne og standarden ikke det helt store, og hvis det er beliggenheden der er afgørende, så er Hotel La Margherita et godt valg for dig, som vil bo i Alghero. Hotellet har ikke egen restaurant, men der er en morgenmadssal, som ligger oppe på tagterrassen og som er delvis overdækket, hvorfra du har en fin udsigt over kysten og byens tage. Her kan du begynde dagen med en kop kaffe og nyde din morgenbuffet.

Du har blot ca. 10 min's gang til havnen (500 meter) og du er endnu tættere på byens historiske centrum. I Alghero finder du forretninger, apotek, barer, restauranter, banker m.m. Den lange strand ligger bag havnen i den bydel som hedder Lido.

Hvis du kommer i bil, kan det være godt at vide, at der findes 12 parkeringspladser i en garage ca. 50 meter fra hotellet. For at bestille plads, skal du kontakte receptionen i god tid. De opkræver forudbetaling, og efterfølgende kan bestillingen ikke annulleres. .

Læs mere om Hotel La Margherita

Der er wellnesscenter med pool

De seneste år har man satset på at modernisere hotellet og bl.a. receptionen, som er det første møder når du går ind ad døren. I kælderen har Hotel La Margherita indrettet et moderne wellness-område, som står lidt i kontrast til resten af hotellet. Her finder du en indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, saltgrotte og jacuzzi. Der er elevator på hotellet, både op til værelses-etagerne og ned til wellness-centret. Der er gratis adgang til swimmingpoolen for hotellets gæster, mens de andre faciliteter i welnness-området og evt. behandlinger er mod tillæg.

Alghero ligger ud til havet og både mod nord og syd har du gode bademuligheder. Når du synes det er blevet tid til sol og strand, så spørg i receptionen, som kan bestille en strandplads til dig. Og når du er her, eller rettere sagt i nærheden, kan du også passende besøge Stintino-stranden, hvor en af James Bond-filmene blev indspillet.

Enkle men komfortable værelser

Der findes flere forskellige værelsestyper, en del med balkon og andre med havudsigt. Alle er indrettet i samme stil, enkelt og komfortabelt. Der er faciliteter som aircondition, TV, telefon, værdiboks og minibar. Der er badeværelse med badekar eller bruser.

Læs om værelserne på Hotel La Margherita

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Castello

Golfo Aranci, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Agriturismo I Vigneti

Olmedo, Sardinien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

search map