Anmeldelser af Hotel El Faro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel El Faro

Læs personlige anmeldelser af Hotel El Faro som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel El Faro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel El Faro

Alghero som feriedestination

Hotel El Faro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel El Faro
Dobbeltværelse (superior ) m. balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant

Lidt dyrere end i byen
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Søren fra Egå boede på Hotel El Faro i Alghero fra d. 11. til d. 15. juli 2011.

Vi har – igen i år – været meget tilfredse med rejsen:

1. jeres (dvs din) rådgivning mht hoteller og rute
2. hotellerne bestilt gennem jer (La Pedraladda i Castelsardo, Su Gologone, Il Faro ved Alghero) levede alle op til forventningerne og beskrivelserne.
3. ruten rundt på øen var også meget vellykket, dog havde vi valgt 3 overnatninger i Cagliari, det var 1 for meget, for byen var for varm at gå rundt i – men denne by havde I jo ikke noget med at gøre. Byen Cagliari er dog en meget smuk og dejlig by, som jeg kan anbefale at man besøger.

Vi sluttede af i Il Faro, og det var en vidunderlig afslutning på en rigtig god ferie.
I Su Gologone hav de vi faktisk overset, at der var halvpension inkluderet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Andreas og Dorte fra København Ø boede på Hotel El Faro i Alghero fra d. 3. til d. 6. juli 2009.

El Faro er fantastisk for et par uden børn. Lukus på den afdæmpede måde, og man behøver slet ikke udflugter. Et must er dog den fantastiske bjerg-trappe lige ovre på den anden side af bugten. Flot bryllupsrejse-upgrade til værelse med balkon. :-) God restaurant. Ikke billig, men god. Gode vandremuligheder lige uden for hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lotte Blomgreen og familie fra Kruså boede på Hotel El Faro i Alghero fra d. 18. til d. 22. juli 2009.

Forventningerne var høje, og de blev fuldt ud indfriet. Hotellet ligger ubeskriveligt smukt for enden af en blind vej med fyrtårn og et gammelt fæstningstårn som nabo. Ved ankomsten blev vi straks opgraderet til to bedre værelser, end det vi havde betalt for - og det er vel unødvendigt at sige, at udsigten fra værelserne var enestående. Personalet er helt igennem professionelt, venligt og opmærksomt. Alle taler flere fremmedsprog, og stemningen er eksklusiv på en rar måde: problemer løses hurtigt og smidigt, men her er altså heller ikke mere fornemt end dertil. Børn er velkomne og tjenerne ville gerne småpjatte med vores (syv og elleve år), men El Faro er ikke et udpræget familiehotel. Her er overvejende par - enten repræsentanter for det grå guld eller par på bryllupsrejse. Havet er klippefyldt og poolen er meget salt, så det er ikke El Faro, man skal vælge, hvis familien vil på badeferie. Her er skønhed, forkælelse og ro. Vi nød vores fire dage med kortspil, svømmeture og udflugter til Alghero. Vi havde halvpension, hvilket jeg kan anbefale. Morgenmaden indtages på terrassen med udsigt over klipperne og havet, og er naturligvis i topklasse. Middagen består af fire fremragende retter - serveret af nogle af de mest venlige og professionelle tjenere, jeg har oplevet. Hotellet ligger kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Alghero, så det er et perfekt hotel at slutte sin ferie på, hvis man skal flyve herfra tilbage til Danmark.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map