Hotel i Alghero på Sardinien

Hotel El Faro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel El Faro ligger helt specielt på et klippefremspring i Porto Conto bugten på Sardiniens vestkyst. Her mellem det flotte Capo Caccia og Capo Giglio placerede arkitekten Simon Mossa i 50´erne dette fire-stjernede hotel, og bedre beliggenhed er svær at finde.

Bo helt ud til vandet

Arkitektens idé var, at hotellet skulle symbolisere de store oceangående krydstogtskibe med buer og balkoner placeret på klipperne. I tidens løb har mange internationelle berømtheder som bl.a. Liz Taylor, James Brown, Antony Queen, m.fl. tilbragt deres ferier netop her. I 2003 blev hotellet gennemrenoveret og nyindrettet i en elegant, men meget enkelt stil, som tiltaler et skandinavisk publikum. Når du ankommer til hotellets parkeringsplads, fornemmer du ikke umiddelbart, hvilket fantastisk sted, og hvilken udsigt der venter dig. Det hele virker lidt rodet, og måske heller ikke særlig velholdt. Men så snart du træder ind på hotellets område og videre ind i hall´en, er stemningen lagt.

Læs mere om Hotel El Faro

Spændende pool og udsigt til havet og Capo Caccia

Den imponerende udsyn over Capo Caccia tiltrækker din opmærksomhed fra første færd, og det er ikke et syn du bliver færdig med lige med det samme. Fra receptionen og hall´en går du ud på den store terrasse og videre ned til den flotte, cirkulære swimmingpool, hvor der også er jacuzzi. Efter endnu en trappe ned ad klippen er der en platform med liggestole og parasoller, samt endnu en swimmingpool, som begge er fyldt med havvand. På hotellet finder du endvidere både sauna og tyrkisk bad.

Stemningsfuld og stilrig restaurant

Hotellet har en dejlig restaurant med 240 siddepladser og udsigt mod Capo Caccia - men du kan naturligvis også nyde dine måltiderne under stjernerne på den udendørs terrasse. Restauranten serverer alt godt fra havet samt mere traditionelle retter fra øens indland. Restauranten er åben for udefrakommende gæster, og pga. den helt fantastiske beliggenhed, er det ikke usædvanligt, at der afholdes bryllupsfester, især om lørdagen, hvilket er en spændende mulighed for at komme tæt på en italiensk familiebegivenhed.

Paradis for svømmer og dykkerentusiaster

Bugten ved hotellet er lukket for almindelig trafik med småbåde. Kun hotellets egen båd har tilladelse til at sejle herind. Er du dykkerentusiast, er der mulighed for at dykke i grotter, mens almindeligt svømmende kan "nøjes" med snorkling langs klipperne eller en svømmetur i de storslåede omgivelser.

Veludstyrede værelser til par og familier

På hotellet er der i alt 92 værelser i forskellige kategorier. De er udstyret med al den comfort der bør være på et 4-stjernet hotel: nogle har balkon eller terrasse. Alle har aircondition, wi-fi, værdiboks, satellit TV, minibar, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel El Faro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel El Faro

Læs personlige anmeldelser af Hotel El Faro som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel El Faro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel El Faro

Læs mere

Søren fra Egå boede på Hotel El Faro i Alghero fra d. 11. til d. 15. juli 2011.

Vi har – igen i år – været meget tilfredse med rejsen:

1. jeres (dvs din) rådgivning mht hoteller og rute
2. hotellerne bestilt gennem jer (La Pedraladda i Castelsardo, Su Gologone, Il Faro ved Alghero) levede alle op til forventningerne og beskrivelserne.
3. ruten rundt på øen var også meget vellykket, dog havde vi valgt 3 overnatninger i Cagliari, det var 1 for meget, for byen var for varm at gå rundt i – men denne by havde I jo ikke noget med at gøre. Byen Cagliari er dog en meget smuk og dejlig by, som jeg kan anbefale at man besøger.

Vi sluttede af i Il Faro, og det var en vidunderlig afslutning på en rigtig god ferie.
I Su Gologone hav de vi faktisk overset, at der var halvpension inkluderet.

Læs mere

Andreas og Dorte fra København Ø boede på Hotel El Faro i Alghero fra d. 3. til d. 6. juli 2009.

El Faro er fantastisk for et par uden børn. Lukus på den afdæmpede måde, og man behøver slet ikke udflugter. Et must er dog den fantastiske bjerg-trappe lige ovre på den anden side af bugten. Flot bryllupsrejse-upgrade til værelse med balkon. :-) God restaurant. Ikke billig, men god. Gode vandremuligheder lige uden for hotellet.

Læs mere

Lotte Blomgreen og familie fra Kruså boede på Hotel El Faro i Alghero fra d. 18. til d. 22. juli 2009.

Forventningerne var høje, og de blev fuldt ud indfriet. Hotellet ligger ubeskriveligt smukt for enden af en blind vej med fyrtårn og et gammelt fæstningstårn som nabo. Ved ankomsten blev vi straks opgraderet til to bedre værelser, end det vi havde betalt for - og det er vel unødvendigt at sige, at udsigten fra værelserne var enestående. Personalet er helt igennem professionelt, venligt og opmærksomt. Alle taler flere fremmedsprog, og stemningen er eksklusiv på en rar måde: problemer løses hurtigt og smidigt, men her er altså heller ikke mere fornemt end dertil. Børn er velkomne og tjenerne ville gerne småpjatte med vores (syv og elleve år), men El Faro er ikke et udpræget familiehotel. Her er overvejende par - enten repræsentanter for det grå guld eller par på bryllupsrejse. Havet er klippefyldt og poolen er meget salt, så det er ikke El Faro, man skal vælge, hvis familien vil på badeferie. Her er skønhed, forkælelse og ro. Vi nød vores fire dage med kortspil, svømmeture og udflugter til Alghero. Vi havde halvpension, hvilket jeg kan anbefale. Morgenmaden indtages på terrassen med udsigt over klipperne og havet, og er naturligvis i topklasse. Middagen består af fire fremragende retter - serveret af nogle af de mest venlige og professionelle tjenere, jeg har oplevet. Hotellet ligger kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Alghero, så det er et perfekt hotel at slutte sin ferie på, hvis man skal flyve herfra tilbage til Danmark.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel El Faro

Læs mere

Bedømmelse af Hotel El Faro

Læs mere
 
search map