Hotel i Alghero på Sardinien

Hotel El Faro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel El Faro ligger helt specielt på et klippefremspring i Porto Conto bugten på Sardiniens vestkyst. Her mellem det flotte Capo Caccia og Capo Giglio placerede arkitekten Simon Mossa i 50´erne dette fire-stjernede hotel, og bedre beliggenhed er svær at finde.

Bo helt ud til vandet

Arkitektens idé var, at hotellet skulle symbolisere de store oceangående krydstogtskibe med buer og balkoner placeret på klipperne. I tidens løb har mange internationelle berømtheder som bl.a. Liz Taylor, James Brown, Antony Queen, m.fl. tilbragt deres ferier netop her. I 2003 blev hotellet gennemrenoveret og nyindrettet i en elegant, men meget enkelt stil, som tiltaler et skandinavisk publikum. Når du ankommer til hotellets parkeringsplads, fornemmer du ikke umiddelbart, hvilket fantastisk sted, og hvilken udsigt der venter dig. Det hele virker lidt rodet, og måske heller ikke særlig velholdt. Men så snart du træder ind på hotellets område og videre ind i hall´en, er stemningen lagt.

Læs mere om Hotel El Faro

Spændende pool og udsigt til havet og Capo Caccia

Den imponerende udsyn over Capo Caccia tiltrækker din opmærksomhed fra første færd, og det er ikke et syn du bliver færdig med lige med det samme. Fra receptionen og hall´en går du ud på den store terrasse og videre ned til den flotte, cirkulære swimmingpool, hvor der også er jacuzzi. Efter endnu en trappe ned ad klippen er der en platform med liggestole og parasoller, samt endnu en swimmingpool, som begge er fyldt med havvand. På hotellet finder du endvidere både sauna og tyrkisk bad.

Stemningsfuld og stilrig restaurant

Hotellet har en dejlig restaurant med 240 siddepladser og udsigt mod Capo Caccia - men du kan naturligvis også nyde dine måltiderne under stjernerne på den udendørs terrasse. Restauranten serverer alt godt fra havet samt mere traditionelle retter fra øens indland. Restauranten er åben for udefrakommende gæster, og pga. den helt fantastiske beliggenhed, er det ikke usædvanligt, at der afholdes bryllupsfester, især om lørdagen, hvilket er en spændende mulighed for at komme tæt på en italiensk familiebegivenhed.

Paradis for svømmer og dykkerentusiaster

Bugten ved hotellet er lukket for almindelig trafik med småbåde. Kun hotellets egen båd har tilladelse til at sejle herind. Er du dykkerentusiast, er der mulighed for at dykke i grotter, mens almindeligt svømmende kan "nøjes" med snorkling langs klipperne eller en svømmetur i de storslåede omgivelser.

Veludstyrede værelser til par og familier

På hotellet er der i alt 92 værelser i forskellige kategorier. De er udstyret med al den comfort der bør være på et 4-stjernet hotel: nogle har balkon eller terrasse. Alle har aircondition, wi-fi, værdiboks, satellit TV, minibar, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel El Faro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map