Anmeldelser af Hotel dei Pini

 
Hotel dei Pini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel dei Pini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel dei Pini

Læs personlige anmeldelser af Hotel dei Pini som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel dei Pini. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jeppe og familien fra København N boede på Hotel dei Pini i Alghero fra d. 9. til d. 16. juli 2008.

Turen har været nærmest upåklagelig.
Hotel Dei Pini ligger ved Algheros bedste strand - Spaggia Bombarde ca. 9 km uden for byen. Dette giver en dejlig ro - og stranden er mindre overrendt end dem du finder tættere på byen. Dog bør man have et transportmiddel for at tage ind til den gamle by. Hotellet arrangerer shuttlebusser, men de går vist kun to gange i døgnet.
Vi rejste som en gruppe på tretten personer, og personalet kunne godt være lidt firkantede, når det gjaldt om at lade os ligge ved siden af hinanden på hotellets strandstole. Flere gange kunne de kun behandle os fragmenteret, altså så vi skulle ligge væk fra hinanden. Ja deres restaurant kunne såmænd ikke engang sætte fire borde sammen, så vi kunne spise sammen i en gruppe. Det synes vi er for dårligt. Vi valgte at boycotte hotelrestauranten ( som heller ikke laver særlig god mad!) og spiste andetsteds.Ellers var det et fint hotel.

Alghero er populært blandt italienerne, og der er forholdsvis mange turister i højsæsonen. Det er en af Sardiniens eneste middelalder-havnebyer, og den er fantastisk smuk især ved aftentid. Der er en række interessante udflugtsmål i den nordvestlige provins, hvis man har lejet bil. Sassari er 35 km væk. En rigtig italiensk by med 120.000 indbyggere og industri - men også en chamerende gl. bykerne, der ligger billedskønt på en bjergside. Castelsardo, Bosa og Stintino er også spændende byer, på Sardiniens nordkyst. De kan også besøges på en halvdagstur.

12 km fra Alghero ligger en Agriturismo, der hedder Agriturismo Porticciolo. Den er henrykkende. Delikate egnsretter i lange baner. Egen vin og en fast menu, der er udsøgt. Man sidder og spiser hen ved tredive forskellige retter i tre hyggelige timer. Alt hvad man kan spise og drikke til den beskedne sum af 35 Euro. Det er en kæmpe oplevelse. Giv endelig den videre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map