Hotel i Alghero på Sardinien

Hotel dei Pini

 
Hotel dei Pini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel dei Pini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel dei Pini ligger mellem det krystalklare hav og den frodige pinjeskov i et eksklusivt hjørne af kyststrækningen nord for Alghero.

Dette fire-stjernede hotel befinder sig lige ud til Bombarde-stranden som er kendt for sit skønne sand. En græsplæne skiller hotellet fra dens private strand.

Læs mere om Hotel dei Pini

Hotellets enorme hall er usædvanlig flot med store vinduer ud mod havet. På hotellet er der 24-timers reception, panorama-stue, kongressal, bar ved stranden, lille fitnessrum samt privat strand med parasoller og liggestole. Mod betaling kan du benytte internet-point, tennisbane og cykeludlejning (mountain-bike). Hotellet tilbyder desuden en gratis shuttlebus til og fra Alghero med faste køretider.

Hotellets restaurant byder på opskrifter baseret på årstidens råvarer. Her finder du de traditionelle italienske og sardiske retter, såvel som husets egne retter. Vinudvalget er baseret på den robuste og gode produktion fra hele øen.

På hotellet findes i alt 100 værelser. De råder alle over aircondition, minibar, satellitfjernsyn, telefon, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De fås med balkon eller terrasse mod den flotte strand og havet eller mod den store park rundt om hotellet. Det er muligt at få op til to ekstra opredninger, så længe der er plads i de større rum.

Skjul teksten
 
 
search map