Hotel i Alghero på Sardinien

Hotel Alma

 
Hotel Alma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Alma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Alma ligger i anden række ved Lido-stranden i Alghero. Her kan du spadsere ind til den gamle bydel - ca. 15 minutters gang - og du har den gode sandstrand knap 50 meter fra indgangsdøren.

Dette nybyggede 3-stjernede hotel har ikke kun en god beliggenhed, men også en rigtig god service. Her findes reception, bar, morgenmadsrestaurant samt tagterrasse, hvorfra der er en flot udsigt over havet og det gamle katalanske centrum. Trods nærheden til stranden og havet er der ingen "rigtig" havudsigt fra værelserne eller balkonerne på grund af de omkringliggende huse.

Læs mere om Hotel Alma

Ankommer du til byen med fly, er det ikke nødvendigt at leje bil for hele perioden. Lufthavnen ligger kun 6 km væk, og i hotellets reception finder du et udvalg at udflugter i omegnen, som arrangeres både med køretøjer og med båd. Der er parkering på stedet mod tillæg - men kan ikke garanteres.

Hotellets 32 værelser råder alle over balkon, aircondition, telefon, satellitfjernsyn, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Hele hotellet er koblet med wi-fi forbindelse til internet.

Skjul teksten
 
 
search map