Hotel i Alghero på Sardinien

Domomea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fra Domomea tager det dig kun ca. 10 minutter at spadsere til Torre di San Giovanni og begyndelsen af den gamle del af byen. På vejen passerer du både butikker af forskellige slags samt barer og restauranter. Du kan også gå til stranden, hvilket tager cirka 18 minutter, afhængigt af dit tempo selvfølgelig. Med andre ord er beliggenhed god og ideel for dig, der ønsker at bo centralt med alle de bekvemmeligheder, som dette indebærer.

Lille hotel med fine faciliteter

Hotellet er med kun 21 værelser ganske lille, men kan alligevel byde på for eksempel en hydromassage pool, selv om den ikke er så stor. Poolen ligger på taget med nogle liggestole og parasoller. Hotellet har også en lille terrasse hvor du kan nyde den gode drink du bestilte i hotellets bar. Derudover er der reception og lobby samt morgenmadslokale, og du kan spise morgenmad enten indendørs eller på terrassen. Hvis du har en bil med dig eller en lejebil, kan du parkere dette på hotellets parkeringsplads på forespørgsel og mod et gebyr.

Læs mere om Domomea

Komfortabel indkvartering

Der er forskellige værelseskategorier at vælge imellem, som er indrettet i typisk sardinsk stil. De har alle aircondition, satellit-tv, minibar, Wi-Fi, pengeskab, badeværelse med bruser / badekar, tøfler og hårtørrer. Der er vaskeservice og strygefaciliteter på hotellet.

Læs om værelserne på Domomea

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map