Feriebolig i Alghero på Sardinien

Casa Piazza Misericordia

 
Casa Piazza Misericordia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Piazza Misericordia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lejlighed ligger på 2. sal (uden elevator) i en lille bygning på torvet Piazza Misericordia i Algheros historiske centrum. Lejligheden er et godt valg for familier med 1 til 2 børn. Lejligheden ligger i hjertet af Alghero, et stenkast fra byens seværdigheder og spisesteder. Bil er derfor ikke nødvendigt, da man har alt tæt på.

Fra lejligheden er der ca. 1 km. til nærmeste sandstrand. I kort gåafstand finder man flere restauranter, barer og cafeer. Parkering finder man ca. 400 meter væk fra lejligheden, eftersom at det historiske centrum er lukket for trafik.

Læs mere om Casa Piazza Misericordia

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (2. sal):
- lejligheden er for nyligt blevet totaltrenoveret med materialer af høj kvalitet. Den består at et køkken med gaskomfur, ovn, køleskab/fryser og vaskemaskine samt aircondition (som man kan mærke i både soveværelse og stue), stor stue med TV, et lille rum med rengøringsting og strygebræt/strygejern, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map